19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Amicalul buclucas

Cum toate lucrurile din „ograda“ echipei de suflet a oltenilor au un iz de incertitudine, venise timpul si pentru partidele amicale „parafate“ de conducerea gruparii alb-albastre. La inceputul saptaminii, oficialii craioveni „batusera“ palma cu Minerul Motru, insa noul tehnician al „minerilor“, Silviu Lung, nu a imbratisat aceasta idee, spunind ca mai intii trebuie sa-si definitiveze lotul pentru pregatiri.


Cum varianta aceasta a picat instantaneu si Universitatea nu gasea un „partener de joaca“ pentru azi, s-a ivit Dacia Mioveni, care a parut interesata de o disputa cu proaspata divizionara B. Staff-ul alb-albastru s-a grabit sa fixeze atit ora cit si locul de desfasurare, adica astazi de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Si asa a ramas pina joi seara, cind, conducatorii de la Mioveni au inceput sa puna conditii, iar Universitatea, de dragul unui amical, s-a coborit la nivelul oaspetilor, acceptindu-le ora de joc. Drept urmare, amicalul Universitatea – Dacia Mioveni se va disputa de la ora 17.00 pe stadionul „Ion Oblemenco“, daca nu ploua, sau „Electro“ din Valea Rosie, in cazul in care norii isi vor face „de cap“.


O alta „certitudine“ la capitolul joc de pregatire este cel cu Sportul Studentesc, care, de asemenea, era fixat pentru 16 iulie si, mai nou, va avea loc trei zile mai tirziu, asta in cazul in care „gasca nebuna“ nu este lovita de amnezie.


Daca pina acum am vorbit de „certitudini“, trebuie sa mentionam ca sint discutii avansate pentru o intilnire si cu CSM Rimnicu Vilcea, pentru saptamina urmatoare, dar mai este mult pina atunci…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU