16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScarlatache si Olteanu, „panduri“ pentru un an

Scarlatache si Olteanu, „panduri“ pentru un an

Clubul Pandurii Tirgu Jiu s-a inteles cu Dinamo Bucuresti pentru imprumutul pe un an al fotbalistilor Scarlatache si Olteanu, gorjenii obligindu-se sa preia contractele jucatorilor fara alte obligatii financiare.


Scarlatache este fundas, a evoluat la Dinamo II si este un fotbalist de perspectiva, Sandoi exprimindu-si dorinta de a-l avea inregimentat la echipa sa. Deocamdata, acesta nu se poate alatura lotului „pandurilor“, deoarece sustine examenul de bacalaureat.


Portarul Olteanu a fost imprumutat la Jiul Petrosani in campionatul trecut si a pierdut batalia cu Hotoboc si Multescu, fiind doar al treilea portar al gruparii din Valea Jiului.


Fotbalistul de culoare Armel Mamouna a plecat ieri in cantonamentul de la San Pellegrino, alaturi de presedintele Condescu si „vicele“ Temelescu, dupa ce a primit viza de sedere in spatiul Schengen pentru o luna. Probabil si fundasul ucrainean Stepanov Andry va face jonctiunea cu echipa lui Sandoi, dar in cantonamentul din Austria, formalitatile de viza intirziind pina saptamina viitoare. Transferul lui Domocos a cazut, acesta semnind cu o echipa din Cipru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS