16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Mentinerea Universitatii in B ar fi o performanta!“

„Mentinerea Universitatii in B ar fi o performanta!“

– Cum vedeti viitorul Universitatii?


– Nu vad cum ar putea repromova in acest sezon. Nu cred ca actuala echipa poate reusi aceasta performanta. Este doar o opinie personala. Am insa si argumente solide: nu s-au facut achizitii de jucatori conforme obiectivului, repromovarea. Cu actualul lot, o performanta pentru Universitatea in acest sezon, 2005/2006, ar fi mentinerea in Divizia B! Practic, Universitatea porneste acum de la zero, iar obiectivul anuntat – promovarea – pare greu de realizat in conditiile actuale. Repet: e foarte greu de crezut ca ar fi posibila repromovarea in acest sezon. Lotul actual nu spune nimic in privinta performantei promovarii!


– Ce intrevedeti mai departe?


– Nu cunosc strategia viitorului si nici nu ma intereseaza. Universitatea actuala nu mai reprezinta spiritul echipei care a facut istorie. Alte comentarii nu fac.


– Consiliul Local Craiova are vreo intentie legata de Universitatea?


– Desi sint consilier municipal, nu pot sa raspund eu la aceasta intrebare. Deocamdata, nu s-a discutat nimic. Stiu insa ca problemele cu care se confrunta Consiliul Local Craiova in privinta bugetului local nu permit acum o implicare concreta.


– Variantele fanteziste cum ca primaria ar putea aduce pe „Ion Oblemenco“ o echipa de Divizia A au ceva adevar in ele?


– Intr-adevar, aceste idei – de a cumpara vreun loc de Divizia A – sint… idei, eu nu am auzit de nici o discutie oficiala acum sau in perspectiva. Nu stiu de nici o implicare a consiliului local intr-o asemenea investitie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII