13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuru, multumit de conditiile de pe „Municipal“

Duru, multumit de conditiile de pe „Municipal“

Dupa ce a inspectat stadionul „Municipal“, care va gazdui jocurile de acasa ale divizionarei A Pandurii Tirgu Jiu, seful Comisiei de Licentiere a Federatiei Române de Fotbal (FRF), Viorel Duru, s-a declarat multumit de conditiile oferite de o nou promovata. „Stadionul «Municipal» corespunde in proportie de 90 % normelor de licentiere. Este un stadion competitiv si are gazonul foarte bun. Sintem multumiti de cum arata stadionul unei nou promovate, spre deosebire de cel al Sportului Studentesc de anul trecut, unde am avut multe batai de cap“, a spus oficialul FRF.


Duru va reveni la Tirgu Jiu cu doua saptamini inainte de inceperea campionatului, cu speranta ca gorjenii vor pune in practica toate observatiile sale. Primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, s-a angajat sa rezolve neajunsurile pina la data urmatoarei vizite, adica sa amenajeze camere pentru observator si antidoping, un punct de prim ajutor pentru spectatori, prelungirea cabinei pentru crainicul stadionului, prize la masa presei, montarea scaunelor, practicarea a doua porti de evacuare spre teren la tribuna acoperita, porti noi la teren, completarea numarului de toalete cu trei cabine ecologice, inaltarea gardului despartitor al galeriei oaspete la 2,20 metri, amenajarea tunelului si a bancilor de rezerve, dotarea vestiarelor gazdelor si oaspetilor cu cite doua mese de masaj, iar al arbitrilor cu o masa de masaj, amenajarea a minim 20 de locuri pentru spectatorii cu handicap.


In aceste zile, o mare parte din aceste probleme vor fi rezolvate, deoarece vor sosi la stadion portile noi, bancile de rezerva cu 14 locuri, tunelul pliant, doua masini de tusat ecologice, plase pentru porti si mocheta pentru holul de la vestiare. Dupa o discutie aprinsa intre presedintele Marin Condescu si comandantul Comandamentului de Jandarmi Tirgu Jiu, Vasile Tilvescu, care asigura securitatea la meciurile de pe „Municipal“, s-a convenit taierea gardului imprejmuitor la 1,20 metri, pentru ca spectatorii de pe primul rind sa nu mai aiba vizibilitatea obturata, Duru fiind de acord cu aceasta masura conforma cu normele UEFA si FIFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS