11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Condescu spune prostii, iar Sandoi n-are caracter!“

„Condescu spune prostii, iar Sandoi n-are caracter!“

Disputa pentru Dorel Stoica dintre FC Caracal, Pandurii Tirgu Jiu si Universitatea pare sa capete o alta conotatie, in defavoarea jucatorului, care a refuzat cu incapatinare sa se alature lotului alb-albastru. In opinia oficialilor clubului din Craiova, atunci cind a plecat in Italia cu echipa lui Emil Sandoi, Stoica a incalcat intelegerea dintre FC Caracal si Universitatea, conform careia jucatorul trebuia sa participe la antrenamentele lui Ovidiu Stinga. Diriguitorii clubului din Banie nu doresc sa tina seama de o conventie semnata pe 16 iunie de presedintele clubului FC Caracal, Ionel Nitulescu, de presedintele gorjenilor, Marin Condescu, si de Dorel Stoica, in care este stipulat faptul ca jucatorul se poate pregati cu Pandurii Tirgu Jiu pina pe 31 iulie, intre timp tirgujienii obligindu-se sa demareze negocierile pentru un eventual transfer al acestuia.


Dupa amicalul de miercuri, Adrian Mititelu a rabufnit cind a fost pronuntat numele jucatorului, patronul Craiovei sustinind ca Stoica nu va juca niciodata la Pandurii Tirgu Jiu. „Ne-a ignorat total acest Stoica, de parca ar fi mare vedeta. El nu a inteles o treaba: este jucatorul Universitatii si trebuia sa fie aici, nu in Italia cu Sandoi. Ca el mai gasim oricind inca zece fotbalisti. Vrea el sa joace de-acum in Divizia A… Ii arat eu ca nu va juca. Daca la Craiova n-a vrut, o sa vrea la FC Caracal, dar la Pandurii niciodata. Nici in vecii vecilor“, a spus Mititelu.


Finantatorul gruparii alb-albastre a tinut sa precizeze ca aceasta „caterinca“ trebuie sa inceteze odata, pentru ca presedintele pandurilor, Marin Condescu, nu are nici un act care ii da dreptul sa il „inroleze“ pe Dorel Stoica. „Condescu spune numai prostii. Ce acte sa aiba el, cind Stoica este jucatorul Universitatii? Va spun eu ca bate cimpii. De altfel o sa va convingeti cind o sa inceapa campionatul si Stoica o sa joace la Caracal“, a spus patronul Universitatii.


Nici antrenorul Emil Sandoi nu a scapat fara sa fie „alintat“ de Adrian Mititelu in fata multor suporteri, fostul capitan al Universitatii fiind facut cu „ou si cu otet“. „Marele antrenor Sandoi! Un om fara caracter. A uitat de unde a plecat si acum isi bate joc de un oras intreg. Simbolul ala al Craiovei, pe care lumea il iubeste, a inceput sa ne fure jucatorii. Pai daca eu pun mina pe un jucator mai bun, il ia el repede si il abureste cu Divizia A. Pentru mine a murit. Este un om fara caracter si lumea o sa-si de-a seama de asta, si de valoarea lui ca antrenor“, a incheiat „marele“ presedinte Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII