17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au fost tinuti in sah de niste juniori

Alb-albastrii au fost tinuti in sah de niste juniori

Amicalul care a avut loc miercuri seara, pe terenul secund al complexului sportiv „Ion Oblemenco“, a opus trei echipe (doua ale Universitatii) impotriva grupei de juniori pregatiti de Gheorghe Vlad, CSS Universitatea, „sperante“ care au dovedit ca se pot lua de piept oricind cu proaspata divizionara B.


Cei aproximativ 150 de suporteri prezenti la primul test mai serios al elevilor lui Ovidiu Stinga au fost partasi la doua reprize diferite, prima extrem de disputata, in care „scolarii“ au surprins placut prin ambitie si daruire, in timp ce partea secunda a intilnirii a fost controlata in totalitate de Universitatea, pe fondul caderii fizice al adversarei. Primul unsprezece utilizat de Stinga nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, putinele ocazii clare de a marca fiind irosite, pe fondul relaxarii, de Alexandru Piturca, protagonistul unicului gol al primei parti (’31), dupa o pasa excelenta a lui Velcovici, de altfel cel mai bun jucator al intilnirii. Cu plus, putem nota si evolutiile lui Saceanu si Ciuca, in timp ce restul nu au reusit sa convinga, raminind la stadiul de promisiuni.


Dupa pauza, Stinga a inlocuit intreaga formula de joc si, pe fondul prospetimii, Universitatea a reusit sa ofere publicului un adevarat spectacol, recitalul de goluri apartinind lui Beldeanu (’60, ’81), Dina (’70) si Stroescu (’72). In cea de-a doua formula de joc s-au remarcat Feleaga, D. Mihai, Dina si, bineinteles, Claudiu Tudor, ale carui pase au contribuit in mod evident la stabilirea rezultatului final.


Universitatea a obtinut o victorie de moral, insa, tinind cont de faptul ca au „batut“ niste copii, ramine de vazut daca pot face spectacol si cu un adversar matur, cum este Dacia Mioveni sau alta divizionara B. Numai atunci vom putea spune daca jucatorii au sau nu valoare de Universitatea Craiova.


Universitatea a jucat in urmatoarele formule: Bornescu – Troaca, Craciunescu, Ciuca, Ivan – Girla, Saceanu, Velcovici, A. Tudor – A. Ionescu, Piturca (in prima repriza); Banica – Dananae, Cagnea, Feleaga, Curteanu – Stoianof, Cl. Tudor, D. Mihai, Beldeanu – Dina, Stroescu (in repriza a II-a).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS