14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSantos nu renunta la „bijuterie“

Santos nu renunta la „bijuterie“

Intentiile conducatorilor de la Real Madrid de a cumpara jucatori de certa valoare, care sa aduca atit bani, cit si trofee in vitrina clubului, par sa stagneze. Un prim transfer ratat, cu toate ca cele doua parti ajunsesera la un numitor comun, ar fi cel al brazilianului Robinho, fotbalist aflat sub contract cu Santos pina in ianuarie 2008. Incetarea tratativelor a fost confirmata chiar de impresarul jucatorului cariocas, Wagner Riberio, care a afirmat ca gruparea braziliana l-a convins pe Robinho sa ramina, si asta pentru ca Santos a avut un inceput de campionat ezitant, doar 18 puncte in zece intilniri, ocupind abia pozitia a patra.


„Robinho va sustine o conferinta de presa in cadrul careia va anunta ca-si va duce pina la capat contractul cu Santos, care expira peste trei ani“, a declarat Ribeiro. La rindul sau, presedintele gruparii braziliene, Marcelo Teixeira, a confirmat oferta „galacticilor“ pentru transferul lui Robinho, insa Teixeira a solicitat plata clauzei de reziliere, care se ridica la 50 de milioane de dolari, in timp ce Real Madrid a oferit doar jumatate din aceasta suma.


Saptamina trecuta, Robinho isi exprimase dorinta de a face trecerea in fotbalul spaniol, spunind ca este onorat de faptul ca un club atit de mare, cum este Real Madrid, este interesat de serviciile sale. „Ar fi bine sa ma duc la Real Madrid. Clubul este foarte interesat de jocul meu, iar eu imi doresc sa ajung acolo. Voi discuta cu presedintele Marcelo Teixeira si sper ca va intelege dorinta mea de a ma alatura fotbalului spaniol“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS