22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPleaca si Nae Ungureanu?

Pleaca si Nae Ungureanu?

La reunirea de ieri a echipei FC Caracal, antrenorul principal Nicolae Ungureanu, secondat de Sabin Ciurea, a dat ochii cu citiva jucatori din lotul sezonului trecut: Vintila, Militaru, Nauiu, Mosteanu, Savulescu, Baia, Nicola si Vodita. Citiva au fost invoiti pentru proba scrisa la limba româna (bacalaureat) – Petrescu si Iubisi -, iar Paduret nu s-a prezentat, invocind unele probleme personale, pentru care a solicitat citeva zile de invoire. La reunirea de ieri de la Deveselu au mai fost prezenti si citiva jucatori noi, multi juniori. Cum situatia multor jucatori este inca neclara, s-a decis aminarea inceperii pregatirilor pentru vineri.


Principalul finantator al echipei, George Ilinca, a fost ieri la Caracal si a avut unele discutii privind viitorul acestei grupari, inclusiv cu primarul orasului Caracal, consiliul local fiind, reamintim, unul dintre finantatori. In ultimele zile, au existat mai multe zvonuri care au alimentat ideea unei situatii incerte a echipei, iar ieri dupa-amiaza inca se analizau anumite variante pentru viitorul lui FC Caracal.


Inca presedintele executiv al caracalenilor, Jean Nitulescu, ne-a sugerat sa vorbim cu finantatorul Ilinca: „Sint decizii care ma depasesc, iar unele amanunte nu le cunosc nici eu. Sint doar un salariat, finantatorii pot sa ofere amanunte presei“.


Nici Nae Ungureanu nu a putut oferi detalii, iar despre zvonul ca ar putea parasi conducerea tehnica a echipei caracalene a evitat orice comentariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS