22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport23 de medalii pentru Craiova

23 de medalii pentru Craiova

La Campionatele Nationale desfasurate simbata si duminica, pe stadionul „Dinamo“ din Capitala, atletii celor doua cluburi reprezentative din Banie, CSMU si Olimpic Sport, au cucerit 23 de medalii, din care zece de aur, opt de argint si cinci de bronz. Cele zece titluri nationale au fost obtinute de urmatorii sportivi: Corina Dumbravean (patru medalii, la 800 de metri si 1.500 de metri, la seniori si tineret), Ionescu Marius (doua, la 5.000 de metri, seniori si tineret), Cosmin Sorescu (una, la aruncarea ciocanului, seniori), Ionut Vadeanu (una, la 400 de metri garduri, seniori), Roxana Buta (3.000 de metri obstacole, tineret) si Alina Roman (una, aruncarea discului, tineret).


Corina Dumbravean este legitimata la CS Olimpic Sport si este pregatira de antrenorul Eleodor Rosca, iar Marius Ionescu – la CSMU, unde este antrenat de Catalin Geapana.


Cele opt medalii de argint au revenit atletilor de la CSMU, astfel: Claudia Colita (doua), Vasile Bolozan, Ileana Brindusoiu, Liliana Popescu-Barbulescu, Mihaela Stancescu-Neacsu, Valentin Nastasiuc si Simona Costache (cite una). Medaliati cu bronz: Alina Roman (doua), Mihaela Stancescu, Roxana Buta – toate de la CSMU si Simona Barcau (Olimpic Sport).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS