19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSe asteapta intariri

Se asteapta intariri

In perioada urmatoare, Universitatea incearca aducerea unor jucatori de valoare, pentru a completa posturile deficitare si, nu in ultimul rind, pentru a exista concurenta pe posturi, preferati fiind fotbalistii de peste hotare. Unul dintre acestia este australianul de origine româna Daniel Clitnovich, care a mai cochetat cu Stiinta in urma cu trei ani, insa evolutiile sale in partidele de verificare nu au convins, drept urmare nu a imbracat tricoul alb-albastru intr-un meci oficial.


Un alt jucator aflat in vizorul conducerii este Ciprian Tanasa, atacantul pitestean aratindu-se dispus sa faca trecerea in Divizia B, tratativele fiind in plina desfasurare.


La capitolul absenti nemotivati figureaza Dorel Stoica. Fostul jucator al Caracalului trebuia sa fie prezent la reunirea echipei inca de pe 22 iunie. Acesta ceruse permisiunea conducerii sa mearga in Bucuresti, in ideea de a-si rezolva unele probleme legate de dantura, insa a uitat sa-si cumpere biletele retur, ajungind in cele din urma la Pandurii Tirgu Jiu. In ceea ce-l priveste pe Salih Jaber, Stinga a spus ca este asteptat in aceasta saptamina, irakianul fiind invoit pentru a-si procura viza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS