22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPoli Timisoara l-a achizitionat pe Gigel Bucur

Poli Timisoara l-a achizitionat pe Gigel Bucur

Atacantul Gigel Bucur a reusit, in cele din urma, sa plece de la Sportul Studentesc, o echipa prea mica pentru valoarea sa. Bucur a semnat un contract pe o perioada de trei ani cu Poli Timisoara, formatia banateana dorindu-si sa participe intr-o competitie europeana in sezonul viitor. Gigel Bucur a ajuns la Poli, pentru ca Steaua, Dinamo si Rapid, echipe care au fost interesate de serviciile sale, au considerat exagerat pretul cerut de patronul Sportului, Vasile Siman, pentru fostul atacant al „studentilor“. Gigel Bucur a inscris in acest sezon 21 de goluri in 29 de meciuri, jucind si in patru partide la echipa nationala, impotriva reprezentativelor Slovaciei, Olandei, Macedoniei si Armeniei.


Alaturi de Gigel Bucur, Poli Timisoara a mai achizitionat un jucator al Sportului Studentesc, fundasul Sorin Radoi. Acesta a debutat in Divizia A in meciul pe care Sportul l-a cistigat cu 2-0 in fata Universitatii Craiova. In sezonul trecut, Radoi a jucat 19 meciuri pentru echipa din Regie, fiind convocat de Florin Marin la echipa nationala de tineret.


Presedintele clubului Poli Timisoara, Emil Rosianu, a dezvaluit ca gruparea banateana este interesata de inca un fotbalist al Sportului Studentesc, Costin Lazar. „Gigel Bucur e o solutie buna pentru atacul lui Poli si cred ca am facut o alegere buna. L-am luat si pe Radoi, pentru ca aveam nevoie de un fundas tinar si talentat si am considerat ca el ne poate ajuta sa ne indeplinim obiectivul, participarea intr-o cupa europeana. Si Costin Lazar este in vederile noastre, dar acum este accidentat“, a spus Rosianu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS