19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii si-a definitivat lista de „achizitii“

Pandurii si-a definitivat lista de „achizitii“

Campania de achizitii la echipa Pandurii Tirgu Jiu s-a finalizat, gruparea gorjeana bazindu-se pe opt transferuri sigure. Surprize mai pot aparea, tehnicianul tirgujienilor urmind sa mai testeze citiva straini in cantonamentul din Italia. Singurele necunoscute sint eventuala achizitie a lui Viorel Domocos, care trebuie sa dea un raspuns pina miercuri, iar Sandoi trebuie sa se hotarasca daca fundasul Ilie Poenaru de la Poli Timisoara va fi oprit la formatia Pandurii. Rapidistul Nae Constantin este asteptat sa se alature lotului in aceasta dimineata, urmind sa faca deplasarea in Italia, iar atacantul Andrei Mitrofan (Apulum Alba Iulia) trebuia sa soseasca aseara la Tirgu Jiu.


Clubul Pandurii s-a inteles cu D. Stoica, de la FC Caracal, care va semna astazi un contract cu tirgujienii, desi in ultima perioada s-a pregatit cu Universitatea Craiova. Au mai semnat intelegeri cu gruparea gorjeana Armel Mamouna, Catalin Lazar (ambii de la International Pitesti), Dorin Radoi (UTA), Emanuel Patrascu (Minerul Motru) si Bobi Verdes (FC Arges).


Presedintele Marin Condescu este multumit, de transferurile reusite, in comparatie cu formatiile nou promovate, care vor fi principalele contracandidate la evitarea retrogradarii. Delegatia echipei Pandurii, care va cuprinde 26 de fotbalisti si patru antrenori, va pleca astazi, in jurul orei 14.00, cu un autocar in Italia, in statiunea San Pellegrino, unde se va pregati sapte zile, urmind ca in perioada 12-20 iulie sa sustina un turneu de cinci jocuri amicale in Austria.


Mamouna, Radoi si Patrascu au impresionat


Pandurii Tirgu Jiu a organizat simbata dupa amiaza un joc scoala in care au fost testati aproape toti jucatorii nou veniti. Antrenorul Emil Sandoi a urmarit jocul din tribuna, alaturi de secunzii Bejinaru si Bicu, in timp ce Vali David, antrenorul cu portarii, a oficiat la o linie. Meciul s-a incheiat cu scorul de 2-0, prin dubla lui Vintilescu, care a evoluat in echipa fotbalistilor cu vechi state la Pandurii. Pe Sandoi l-a multumit evolutia noilor veniti, iar spectatorii au fost impresionati in special de jocul lui Mamouna, Radoi si Patrascu.


Duru vine in inspectie la Tirgu Jiu


Desi clubul Pandurii poseda licenta acordata de Comisia de Licentiere a FRF, Viorel Duru va sosi astazi in inspectie la Tirgu Jiu, pentru a se convinge daca diriguitorii gruparii gorjene au tinut cont de recomandarile sale facute dupa ultima vizita, adica schimbarea tunelului de acces, a bancilor de rezerva si a portilor, precum si de marirea numarului de locuri pe scaune. Lucrarile de modernizare ale stadionului „Municipal“, gazda jocurilor din Divizia A ale „pandurilor“, sint in plina defasurare, pina in prezent reusindu-se montarea cismelelor, la numarul cerut de FRF, si modernizarea grupurile sanitare. S-a comandat un tunel de acces la teren pliant, pentru a permite vizibilitatea spectatorilor de la tribuna oficiala, si porti de rezerva. De simbata s-a inceput montarea scaunelor la peluze, insa presedintele Marin Condescu nu este multumit de solutia tehnica aleasa de firma care se ocupa de aceste lucrari, deoarece se pierd multe locuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS