19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMitu vrea sa joace in grupele Ligii Campionilor

Mitu vrea sa joace in grupele Ligii Campionilor

Fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Marius Mitu, a spus ca nu concepe ca noua sa echipa, Anderlecht Bruxelles, sa nu se califice in grupele Ligii Campionilor, mai ales ca acesta este unul din obiectivele formatiei sale, alaturi de cistigarea eventului in Belgia. In turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Anderlecht va intilni invingatoarea meciului dintre PFC Neftchi (Azerbaidjan) si FH Hafnarfjördur (Islanda).


„In turul trei avem nevoie de putina sansa. Cu putin noroc, putem ajunge in faza grupelor. Daca vom avea ghinion putem intilni un adversar foarte tare in turul trei preliminar. As fi foarte dezamagit daca nu am participa in grupele Ligii Campionilor, mai ales ca acesta este unul din obiectivele noastre, alaturi de cistigarea campionatului si a Cupei Belgiei“, a spus Mitu.


Dupa transferul de la Lierse, Mitu a efectuat zilele trecute primele antrenamente cu noii sai coechipieri si a subliniat ca a fost bine primit de acestia. „Se lucreaza in conditii excelente si am avut ocazia sa vad direct ce inseamna un club mare. Se joaca la un alt nivel. Jocul este mai rapid, balonul circula bine. Inca trebuie sa-mi gasesc locul, dar am timp, avind in vedere ca abia am revenit din vacanta. Este mai greu decit la Lierse, dar imi voi gasi ritmul. Abia astept sa evoluez in meciuri amicale, pentru a ne pregati in vederea preliminariilor Ligii Campionilor“, a incheiat Mitu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS