11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii, cu bune si rele

Juvetii, cu bune si rele

Intilnirea de simbata, de pe stadionul „Tineretului“, a opus doua echipe ambitioase, care au etalat un fotbal destul de bun, in ciuda terenului imbibat cu apa. Universitatea a evoluat in fata a 300 de spectatori, care au consemnat victoria celor care au jucat in culorea portocalie, in detrimentul celor care au aparat culoarea albastra, rezultatul de 3-2 fiind in conformitate cu cele petrecute in teren.


Cu toate ca s-a aflat in echipa pierzatoare, George Feleaga, capitanul ultimelor partide din Divizia A, ne-a demonstrat ca merita sa fie noul lider al acestei echipe. Pe linga faptul ca a facut foarte bine faza defensiva, fiind unul dintre remarcatii acestei partide, a fost periculos si in atac, fundasul central avind trei mari ocazii de gol ale „albastrilor“. Spre deosebire de acesta, colegul sau de compartiment, Curteanu, si „adversarii“ Daniel Mihai, respectiv Catalin Beldeanu au ramas la stadiul de promisiuni, nesiguranta „oferita“ de acestia fiind speculata in nenumarate rinduri. O evolutie constanta, insa fara prea mari reusite, a avut-o Dina, care a jucat in prima parte a intilnirii pentru „albastrii“, in timp ce in repriza secunda a trecut de cealalta parte a baricadei, intentia lui Stinga fiind de a echilibra si mai mult disputa.


Iata echipele care au evoluat simbata:


Universitatea (portocalii): Banica – Ivan, Ciuca, Cagnea, Virlan – Argintaru, D. Mihai (’46 A. Tudor), Cl. Tudor, Ciobanu (’46 Dina) – Ionescu, Stoianof (’46 Patrascu).


Universitatea (albastrii): Bornescu – Beldeanu, Curteanu, Feleaga, Dananae – Girla, Stavaru, Saceanu, Velcovici – Dina (’46 Stemat), Stroescu (’46 Roman).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU