20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIncepe seria amicalelor

Incepe seria amicalelor

Universitatea gaseste cu greu un adversar pentru a-si masura puterile, deoarece majoritatea echipelor se bucura in continuare de vacanta. Stinga a afirmat ca jocurile scoala vor continua si ca nu este interesat nici de numele adversarului si nici de rezultatele obtinute, ci de modul cum se vor prezenta alb-albastrii in aceste confruntari.


Neavind prea multe variante in aceasta perioada, Stinga a ajuns la un acord cu antrenorul Ion Vlad, de la CSS Craiova, care pregateste juniorii nascuti in 1988, partida amicala urmind sa se dispute miercuri, in timp ce pentru simbata se cauta inca un „partener de joaca“. O certitudine o reprezinta Sportul Studentesc, divizionara A acceptind sa vina in Banie peste doua saptamini, timp in care se incearca si parafarea unor intilniri cu echipele din cel de-al treilea esalon fotbalistic din Craiova, vizate fiind Armata si Petrom Chimia.


Alb-albastrii au avut liber ieri, iar astazi dupa-amiaza toata lumea este asteptata la cantonament, in vederea reluarii pregatirilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS