29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca nu ma injura lumea, o sa reusesc!“

„Daca nu ma injura lumea, o sa reusesc!“

Tacerea la Universitatea Craiova a fost intrerupta simbata, pentru citeva minute, la cantonamentul din Lunca Jiului, atit Ovidiu Stinga, cit si o parte dintre jucatori vorbind cu presa. Antrenorul Universitatii s-a aratat multumit de cele vazute pe parcursul intilnirii de simbata, el remarcind in special jucatorii foarte tineri. „Am vazut daruire, ambitie, tehnica si foarte multa disciplina. Au facut exact ce le-am cerut si a fost foarte bine, iar daca mai este si liniste la echipa, o sa vedeti ca totul va iesi cum ne-am propus“, a spus Stinga.


Managerul-antrenor a mai precizat ca, in maximum doua saptamini, se va contura si lotul cu care Universitatea va ataca promovarea, chiar daca pe parcurs vor mai aparea fotbalisti noi: „Stiu ca trebuie sa mai vina citiva jucatori straini si vor ramine doar daca au valoare de Universitatea. In doua saptamini trebuie sa se definitiveze lotul, pentru ca acum sint prea multi jucatori si se lucreaza greu. In plus, trebuie sa stiu pe cine ma pot baza, iar in perioada care ramine avem mult de lucru, in primul rind cu gasirea primului unsprezece si apoi cu omogenizarea. Nu va fi deloc usor, sint convins de asta, de aceea trebuie sa ne apucam de treaba. In urmatoarele zile este asteptat si un preparator fizic, care nu este român, un profesionist desavirsit. Asa cum am mai spus-o, vreau sa fac o treaba buna si o sa reusesc numai daca lumea are putina rabdare si nu ma injura.“


„Satelitul“ va emite tot in C


Stinga a mai spus, printre altele, ca nu a fost de acord ca „satelitul“ sa fie retras din Divizia C, acolo urmind sa ajunga o mare parte din jucatorii pe care nu se va conta in perioada imediat urmatoare, insa ramin sub supraveghere. In cazul in care evolutiile unora recomanda „inrolarea“ la prima echipa, Stinga a spus ca nu va ezita sa-i promoveze. In opinia lui Stinga „fiecare jucator are sansa sa“.


„M-am opus categoric ideii ca echipa a doua sa evolueze in divizia judeteana, pentru ca acolo jucatorii se vor plafona. Consider ca jucatorii pe care i-am vazut nu au valoare de acest esalon. Merita mai mult. In acest fel vor putea circula de la o echipa la alta, in functie de evolutiile pe care le vor avea“, a opinat Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS