10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Scolarii“ au ratat trofeul

„Scolarii“ au ratat trofeul

La Hanul Doctorului a avut loc ultima faza a Cupei Departamentului Copii si Juniori, competitie organizata de FRF si adresata copiilor nascuti in 1989, la care au participat Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, LPS Galati si Universitatea Cluj. Elevii lui Ovidiu Turcu au reusit sa obtina o victorie zdrobitoare (6-1) in fata celor de la LPS Galati, insa nu s-au putut impune ieri, in ultimul meci, in fata celor de la „U“ Cluj, terminind pe locul secund.


La capatul celor 80 de minute de joc, tabela de marcaj indica 3-1 pentru oaspeti, care au punctat prin Onicas (’10) si Silaghi (’14, ’45), in timp ce Jianu a replicat in minutul 29. Craiovenii au avut si nesansa, la scorul de 1-3 Corcoveanu a ratat un penalti si ocazia de a relansa jocul, declansind fiesta in rindul sustinatorilor sositi de la Cluj, printre care si arbitrii Sorin Corpodean, respectiv Sorin Vadana, ai caror copii au demonstrat foarte multe calitati. Ovidiu Turcu a trimis ieri in teren urmatorul unsprezece: Stan – Berceanu, Dresca, Epure – Matei, Mitroi, Pasarica, Corcoveanu, Filip – Sburlea, Jianu (Ciuce).


Intr-o alta disputa din grupa, echipa de pe malul Dunarii a remizat (1-1) cu „U“ Cluj, formatie care a ridicat deasupra capului trofeul pus in joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS