19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu ne sperie debutul de campionat!“

„Nu ne sperie debutul de campionat!“

Antrenorul „marinarilor“, Petre Grigoras, se teme de publicul oltean


Pandurii Tirgu Jiu debuteaza pe 6 august cu Farul Constanta pe teren propriu, iar in primele sase etape ale turului intilneste toate echipele clasate pe podiumul Diviziei A in sezonul trecut, Steaua, pe „Municipal“, in etapa a cincia, Dinamo si Rapid, in deplasare, in etapele a doua, respectiv a sasea.


Programarea echipei Pandurii in Divizia A nu-l sperie pe antrenorul Emil Sandoi, care recunoaste, totusi, ca nu este cea mai buna pentru formatia sa: „Este un inceput de campionat. Nu ne sperie. Am fi preferat o altfel de programare. Aceasta nu este cea mai buna pentru noi. Cu exceptia echipelor mari din Bucuresti, Farul Constanta si Sportul Studentesc au avut cele mai frumoase echipe in campionatul trecut si au prestat cel mai bun fotbal. Sa nu uitam ca Farul este finalista Cupei României si campioana provinciei“.


Omologul lui Sandoi de la Farul Constanta, Petre Grigoras, a fost rezervat in declaratii, sustinind ca se teme cel mai mult de publicul oltean, si nu de echipa lui Sandoi: „Nu stiu daca am cazut foarte bine. Pandurii e singura echipa din Oltenia si va fi o emulatie foarte mare. Va fi foarte greu la Tirgu Jiu, dar nici noi nu sintem o echipa foarte usor de invins. Sint convins ca va fi o afluenta mare de public si o ambitie fantastica, asa cum se intimpla de obicei in Oltenia. Mai devreme sau mai tirziu trebuia sa jucam“.


Grigoras il cunoaste pe Florin Popete de pe vremea cind gorjeanul evolua la Farul, cu care a pastrat o relatie amicala. „O sa ne intilnim cu mare placere. Am ramas prieteni de pe vremea cind mi-a fost elev. A jucat titular pe vremea cind eram antrenor la Farul Constanta si am pastrat o relatie buna cu el“, l-a laudat tehnicianul „marinarilor“ pe fotbalistul lui Sandoi.


Experimentatul fotbalist de la Pandurii, Romica Buia, doreste sa debuteze cu dreptul in prima etapa pentru a asigura echipei un moral bun pentru jocurile urmatoare: „Ce sa facem acum, trebuie sa debutam cu dreptul pentru moral. Nu ne gindim decit la victorie“.


Robert Vancea este constient ca echipa sa are un program infernal in primele sase etape. „In primele sase etape, daca obtinem zece puncte, sintem boieri. Poate sa iasa foarte bine, dar si rau. Toate meciurile vor fi grele. Sa dea Dumnezeu sa fie bine“, a incheiat fotbalistul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS