18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Astia parca vin dupa o vacanta de citiva ani!“

„Astia parca vin dupa o vacanta de citiva ani!“

Recladirea echipei pare sa devina o misiune din ce in ce mai dificila pentru intreaga banca tehnica, deoarece jucatorii care nu visau sa imbrace vreodata tricoul Universitatii, si totusi au facut-o, pe linga faptul ca nu poseda o carte de vizita impresionanta, prezinta destule lacune, lucru consemnat ieri, la antrenamentul de dimineata. Constient de faptul ca tinerii jucatori pe care ii are la dispozitie vin dupa o scurta perioada de vacanta si nu sint in deplinatatea fortelor fizice, Ovidiu Stinga doreste sa-i „dezmorteasca“ rapid. Dupa „dezmortire“, Stinga va putea trece la rezolvarea altor capitole deficitare, cum ar fi omogenitatea, stabilirea unor relatii de joc, pentru a putea defini grupul care sa readuca Universitatea acolo unde ii este locul.


Din pacate, cei 32 de jucatori care au luat parte la sedinta sustinuta pe stadionul „Tineretului“ nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, din contra, iritindu-l pe noul tehnician. La iesirea din teren, intrebat de un grup de suporteri ce parere are despre achizitiile facute, Stinga a replicat destul de dur. „Nu stiu ce au facut pina acum, dar astia nu au nici o treaba cu pregatirea fizica. Parca vin dupa o vacanta de citiva ani, nu toti, ce-i drept, dar sint citiva care nu stiu ce-i ala stretching, la abdomene gifiie si dupa citeva sprinturi rasufla de…“, moment in care a realizat ca a vorbit mai mult decit trebuie si s-a indreptat iute spre autocarul pornit.


De altfel, „olandezul“ a anuntat ca va sustine miine, dupa jocul scoala de pe terenul II al Complexului „Ion Oblemenco“, o conferinta de presa la care vor participa si citiva jucatori.


Cunostinte mai vechi


Daca Alexandru Piturca isi anuntase prezenta la antrenamentul de miercuri seara si nu a mai ajuns, ieri lucrurile au intrat pe un fagas normal, tinarul atacant facindu-si aparitia alaturi de intreaga delegatie alb-albastra. Golgheterul lui FC Caracal a avut parte de un tratament preferential spre sfirsitul sedintei, „reteta“ fiind copiata si de alte nume, care „doar se antreneaza“ sub comanda lui Ovidiu Stinga. Este vorba despre doua cunostinte mai vechi ale Universitatii, Alin Nicola, care nu a mai fost dorit de FC Caracal, respectiv Adrian Cristinel Nedelea, care in sezonul trecut a evoluat sub culorile lui Apulum Alba Iulia. Mijlocasul de 30 de ani este originar din Craiova si a mai jucat pentru Constructorul, Rocar, FC Arges si o echipa din Rusia, urmatoarea sa destinatie putind fi chiar Universitatea, in ciuda faptului ca staff-ul tehnic nu recunoaste ca este interesat de serviciile sale.


De asemenea, separat s-au mai antrenat Catalin Craciunescu si Augustin Calin, fiind supervizati din tribuna de Bogdan Vrajitoarea, care ne-a dezvaluit faptul ca nu a semnat inca pentru Politehnica Iasi, afacerea raminind in stand-by, pentru ca a intrat „pe fir“ si Emil Sandoi, iar oferta „pandurilor“ este destul de tentanta.


Cu toate ca a anuntat ca nu va mai astepta alte oferte si se va prezenta la pregatirile alb-albastrilor, Ionul Lutu nu si-a facut aparitia ieri la nici unul dintre cele doua antrenamente programate de Ovidiu Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS