5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu ramine presedinte de dragul lui Sandoi

Condescu ramine presedinte de dragul lui Sandoi

Refuzat de Sandu Boc, Marin Condescu s-a hotarit sa ramina in functia de presedinte executiv al clubului Pandurii Tirgu Jiu si in Divizia A. Dupa doi ani de sefie la clubul Pandurii, in care a obtinut un loc doi si o promovare istorica, Marin Condescu nu a acceptat conditiile impuse de Sandu Boc si doreste sa conduca gruparea gorjeana si in prima divizie. Oficialul LPF conditionase preluarea functiei de libertatea de a-si alege colaboratorii. Condescu a fost de acord pina la un singur punct, antrenorul Emil Sandoi. Boc dorea indepartarea lui Sandoi, dar Condescu l-a refuzat, avind incredere in tehnicianul care a promovat „pandurii“ in Divizia A.


Revenit in tara dupa sejurul in Senegal, Condescu si-a luat functia in serios si a negociat cu Cristi Borcea achizitionarea a patru jucatori, Burca, Domocos, Vrajitoarea si Verdes, detinuti de oficialul dinamovist Gigi Netoiu. Deocamdata nu s-a concretizat nimic, Marin Condescu refuzind sa dea detalii cu privire la tratative. Ieri trebuia sa soseasca la Tirgu Jiu un jucator argentinian de 21 de ani, mijlocas, Condescu evitind sa-i dea numele deoarece l-ar putea pierde in dauna colegelor de competitie.


Primele de promovare mai asteapta


Presedintele Marin Condescu nu si-a tinut promisiunea facuta jucatorilor de a achita primele de promovare pe 28 iunie. Intrind in procesul de denominare a leului, bancile au blocat virarea banilor catre fotbalisti. „Pandurii“ sint nevoiti sa plece in cantonament fara bani, dar Condescu sustine ca nu au nevoie de lichiditati deoarece este totul achitat de club. Fotbalistii vor primi totusi 50% din diurna legala pentru eventuale cumparaturi.


Sandoi vrea un program echilibrat


Antrenorul Emil Sandoi nu are preferinte in privinta echipei cu care va debuta in sezonul viitor in Divizia A, dorindu-si doar un program echilibrat, care sa evite confruntarea cu fortele campionatului in primele etape consecutiv: „M-as bucura sa avem un program echilibrat. Nu vreau Steaua, Dinamo, Rapid si FC National in primele etape“. Presedintele Marin Condescu isi doreste sa debuteze in compania echipei conduse de Ovidiu Sabau, Gloria Bistrita.


S-a stabilit valoarea abonamentelor


Dupa reunirea tuturor actionarilor echipei Pandurii Lignitul Tirgu Jiu, presedintele Marin Condescu a comunicat valoarea abonamentelor, urmind ca dupa consultarea uneia dintre societatile care le vor tipari sa comunice si data la care vor fi scoase la vinzare. Un abonament pe tot sezonul la peluza va costa 1.000.000 de lei, la tribuna a II-a – 1.500.000 de lei, iar la tribuna I – 2.000.000 de lei. Cele 250 de locuri de la tribuna 0 vor fi scoase la licitatie, care va porni de la 10.000.000 de lei, beneficiarii avind asigurate si locuri de parcare in costul abonamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS