12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJucatorii craioveni au dominat competitia

Jucatorii craioveni au dominat competitia

Noua baza sportiva Recon de linga complexul „Hanul Doctorului“ a gazduit zilele trecute cea de-a doua editie a Cupei „Recon“ la tenis, competitie la care au participat 50 de sportivi din Banie, Bals si Caracal. Intrecerea de categoria a IV-a, organizata de CSM Craiova si SC Recon, a fost dominata categoric de tenismenii din Banie, care s-au impus la toate categoriile de virsta, zece, 12, 14, 16 si 18 ani.


La categoria zece ani (baieti), a triumfat Mihai Popa (TC Olimp Craiova), victorios in finala cu Samir Popa (Armata Craiova). Pe locurile trei si patru s-au clasat Radu Vlad (Armata) si Victor Petcu (CSM Craiova), care s-au oprit in semifinale. La fete, invingatoare a iesit Ana-Maria Petcu (Vointa Craiova), pe celelalte pozitii de pe podium clasindu-se Izabela Timplaru (TC Atlas Craiova), Maria Naicu si Maria Dan (ambele de la Armata).


La 12 ani, din competitia baietilor a iesit cistigator Alexandru Motocu (Vointa), urmat de Mihai Dobrovolski (Armata), Santino Negoita si Ionut Dicu (ambii de la TC Atlas). La fete s-a impus Patricia Gheorghe (Vointa), care a invins-o in ultimul act pe Cristina Bratulescu (TC Atlas), in semifinale ajungind si Andra Oprescu (Vointa) si Adriana Grecu (Triumf 2000 Craiova).


La categoria 14 ani, podiumul la baieti a fost format din Dragos Ionescu (CSM), Andrei Gresita (Vointa), Iulian Sirbu (TC Atlas) si Gabriel Dinu (TC Atlas), in timp ce in intrecerea fetelor clasamentul a fost urmatorul: Roberta David (Triumf 2000), Virginia Tica (Vointa), Irina Predescu (TC Atlas), Elena Celoiu (TC Atlas).


Competitia la 16 ani, baieti, a fost cistigata de Andrei Sirbu (TC Atlas), care l-a depasit in finala pe Andrei Magnea (Palestra Caracal), in vreme ce la fete a triumfat sportiva de la TC Olimp, Alice Caluseriu, care s-a dovedit mai buna decit Andreea Dogaru (Triumf 2000) si Cristina Iordache (CSM). In fine, la 18 ani, s-au intrecut doar baietii, invingator iesind Teodor Vasile (Vointa), urmat de Alexandru Banciu (CSM) si Aurel Anghel (Palestra).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS