17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Chivu, la Inter?

Cristi Chivu pare hotarit in privinta noii sale destinatii. Dupa ce a repetat de nenumarate ori ca doreste sa ramina la AS Roma „pentru ca poate face performanta“, capitanul tricolorilor a dat-o la intors in aceste zile, cotind-o catre Inter. Chivu a dat de inteles in presa italiana ca si-ar dori sa evolueze din sezonul viitor la gruparea patronata de Massimo Moratti, trimitind chiar si citeva declaratii de dragoste la adresa nerazzurrilor. Dar daca pina nu demult interistii il doreau cu orice pret pe fundasul român, acum acestia il tin in stand-by, Moratti avind in prezent alte variante. „Chivu lanseaza un apel si Inter este gata sa dea un raspuns“, titreaza presa din Peninsula, dar sosirea resiteanului pe via Durini depinde de modul in care decurg negocierile pentru aducerea lui Walter Samuel de la Real Madrid la Inter.


Moratti a recunoscut, in urma cu citeva saptamini, ca este interesat de aparatorul român, precizind insa ca negocierile nu decurg pe o cale favorabila gruparii din Milano, deoarece AS Roma intentioneaza sa il pastreze pe Chivu. Acum insa, cind jucatorul a anuntat ca trupa lui Mancini reprezinta prima optiune pentru el, lucrurile au luat o alta turnura, dar totul urma sa se decida aseara, cind era programata o intilnire intre reprezentantii lui Inter si Real, italienii urmind sa afle care este pozitia conducatorilor spanioli vizavi de transferul lui Samuel.


In cazul in care tratativele vor esua, nerazzurri vor lua din nou in calcul varianta cu Cristi Chivu, pe care Roberto Mancini intentioneaza sa il foloseasca in partea stinga, ca fundas central. Daca Roma va fi dispusa sa-l vinda pe Chivu, Inter ar putea propune pe linga o suma de bani si cedarea unui jucator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS