17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu accept sa se intervina peste mine la echipa“

„Nu accept sa se intervina peste mine la echipa“

Ovidiu Stinga este, incepind de ieri, antrenorul principal al Universitatii Craiova, el urmind sa fie ajutat de Daniel Mogosanu si Silviu Lung, ultimul urmind sa se ocupe de pregatirea portarilor. Stinga a recunoscut ca sint sanse sa si joace la echipa olteana in Divizia B, dar acest lucru depinde de forma fizica si de problemele de sanatate pe care le-a avut in ultimii ani.


„Nu cunosc foarte bine lotul actual, dar sper ca in perioada urmatoare sa-mi fac o parere despre calitatea lui. Eu imi doresc sa promovam anul acesta, dar obiectivul il vom stabili inaintea inceperii sezonului, in functie de transferurile care se vor mai face si de stadiul in care vom ajunge cu pregatirea. De asemenea, este un handicap pentru mine faptul ca nu cunosc prea bine jucatorii din România si, in special, din Divizia B, dar sper sa ma pun la curent cit de curind si cu aceste lucruri“, a spus Stinga.


Pe linga Ionut Lutu, noul antrenor al Stiintei isi doreste sa aiba alti trei-patru jucatori cu experienta in lot, dar a dezvaluit ca printre acestia nu se afla Nanu, Gane sau Prunea, primii doi neintrind in calculele sale, iar cu ultimul nu s-a ajuns la o intelegere in privinta contractului.


„Imi doresc sa promovam in Divizia A, nu sa cumparam loc, pentru ca asta ar insemna sa trisam. Pe mine nu ma intereseaza problemele administrative ale clubului, in schimb nu voi accepta ca vreo persoana sa intervina peste mine la echipa. Voi accepta sfaturi, pentru ca trebuie sa ma informez, dar deciziile care privesc echipa le voi lua eu“, a precizat antrenorul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS