16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta incepe sezonul cu -2 puncte

Stiinta incepe sezonul cu -2 puncte

FRF a emis ieri un comunicat prin care a fost anuntata omologarea rezultatelor din editia 2004-2005 a Diviziei A. Printre altele, a fost anuntata oficial retrogradarea echipei FC Stiinta „U“ Craiova, alaturi de FC Brasov si Apulum Alba Iulia, dar se mentioneaza si penalizarea cu doua puncte a formatiei din Banie in urmatoarea editie a Diviziei B pentru neindeplinirea baremului regulamentar de 22 de puncte.


Astfel, din cauza ca au obtinut doar 20 de puncte in sezonul trecut, alb-albastrii vor incepe cu -2 puncte campionatul esalonului secund, in timp ce FC Brasov va avea un handicap de un punct in sezonul viitor.


In acelasi comunicat se anunta ca, incepind cu editia 2005-2006, la toate jocurile din Divizia B vor fi delegati doi observatori, unul responsabil cu organizarea jocului, cel de-al doilea urmind sa evalueze prestatia arbitrilor partidei respective. Corpul de observatori de arbitri va fi format obligatoriu doar din persoane care au practicat arbitrajul, adica acelasi sistem precum la Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS