14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimple speculatii?

Simple speculatii?

Fotbalul mehedintean a intrat din nou intr-un con de umbra, dupa ce divizionara B Building a retrogradat in esalonul trei si nu mai poate evolua in Turnu Severin.


Protocolul semnat de catre patronii echipei cu primaria municipiului, atunci cind echipa a promovat si s-a mutat in Drobeta Turnu Severin, arata ca fotbalistii de la Building pot juca pe „Municipal“ atita timp cit echipa va evolua cel putin in esalonul doi. In prezent, patroana echipei, Mihaela Giuca, a afirmat ca orice jucator poate pleca la alta formatie, in acest sens asteptind oferte din partea doritorilor. La mare cautare este juniorul Enescu, un mijlocas de 17 ani, titular pe parcursul campionatului, component al reprezentativei de tineret a României, UNDER 18, tinar de care s-a interesat Rapid si, mai nou, Universitatea Craiova. Citiva dintre jucatori vor fi transferati la Minerul Mehedinti, divizionara C care negociaza cu autoritatile locale pentru a-si disputa jocurile de pe terenul propriu pe stadionul „Municipal“, dupa ce in returul abia incheiat a jucat la Vinju Mare. Jucatorii vizati sint Babas, Nitu, Dracea, Poenaru si Gadaleanu.


Bursa zvonurilor da ca posibila mutarea la Drobeta Turnu Severin a divizionarei B Minerul Motru, lucru oarecum posibil avind in vedere ca finantarea acestei echipe, ca de altfel si a divizionarei A, Pandurii Tirgu Jiu, se face de catre SNLO. Cum bugetul echipei nou-promovate pe prima scena fotbalistica va trebui suplimentat, se pare ca fondurile care mergeau la Motru se vor redirectiona.


Avind in vedere ca viceprimarul severinean Mihai Demian a afirmat recent ca se vor cauta solutii pentru salvarea fotbalului severinean, totul este posibil!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS