13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi gindeste la mare lotul pentru Divizia A

Sandoi gindeste la mare lotul pentru Divizia A

Disputa de la distanta dintre candidatul la sefia clubului Pandurii, Sandu Boc, si antrenorul care a promovat echipa in Divizia A, Emil Sandoi, s-a incheiat ieri. Sandu Boc a renuntat la presedintia „pandurilor“, deoarece a dorit sa numeasca alt antrenor, insa Condescu a pus conditia ca Sandoi sa ramina si in Divizia A.


De asemenea, Boc a dorit jucatori, la fel ca si Sandoi, cu experienta Diviziei A, dar impedimentul pare a fi bugetul clubului pentru achizitii. La fel ca in ultimul an, Pandurii incearca sa aduca la Tirgu Jiu fotbalisti liberi de contract, sau care sint intr-un con de umbra al carierei, tehnicianul mizind pe dorinta de revansa a lor. Desi a anuntat un buget de 40 de miliarde de lei pentru sezonul viitor, lui Condescu nu-i suride ideea de a baga mina adinc in buzunar pentru jucatori de valoare, mergind pe mina tehnicianului care incearca sa readuca in circuit fotbalisti cu care a mai lucrat in primul esalon. Una dintre nemultumirile lui Boc a fost ca pe lista lui Sandoi sint fotbalisti din esalonul secund, pentru care el nu garanteaza, insa antrenorul are argumente pentru alegerea sa.


„Nu stiu de unde ideea ca la Divizia B nu pot fi jucatori valorosi. Si la noi in echipa sint jucatori care au facut un salt imens de la Divizia C la A. Cum e capitanul Bobita Trofin sau Radoi. Dar eu nu am spus ca vreau numai jucatori de la Divizia B. Cine nu si-ar dori jucatori de la Divizia A? Si eu ii vreau de exemplu pe Mirel Radoi, Cristea sau Claudiu Niculescu, dar ce, ii putem lua? Poate cineva sa ii aduca la Pandurii? Poate ca am si eu 20 de jucatori in vedere, dar nu avem cum sa ii luam pe toti. Aici mai depinde si de altii daca ii vom putea lua si de bugetul clubului, si de alte probleme care mai apar. Eu am dat cinci nume de jucatori din Divizia A de pe lista mea, lista pe care o stie si domnul Boc. Orice antrenor si-ar dori jucatori de lot national, de exemplu, dar eu am facut o lista rezonabila cu jucatori, care pot fi luati in conditii normale. Asa cum am facut si in sezonul precedent, cind i-am adus pe Lung, Craciunescu, Vancea, Bogoi, Mircea Ilie si pe Buia“.


Sandoi a acceptat sa vorbeasca si despre jucatorii pe care i-a contactat si pe care-i doreste. „Este vorba despre Emil Dica, Viorel Domocos, Bobi Verdes, Romulus Miclea si Romeo Stancu. Sint jucatori in care eu cred si pe care ii cunosc si sint convins ca pot veni la Tirgu Jiu. Burca este o solutie de luat in calcul. Eu vorbisem si cu Galdean, dar intre timp a semnat cu Poli Timisoara si nu puteam sa il impiedic. Jucatorii pe care eu i-am enumerat i-am contactat mai de mult si am discutat deja cu ei. In afara de ei mai sint si altii pe care nu pot sa ii spun, dar cu care inca discut“.


Cert este ca jucatorii care au evoluat mai mult in Divizia B vor ramine sigur, iar in ceea ce ii priveste pe cei care au jucat mai putin, va fi o selectie. „Aceia probabil ca nu vor mai ramine in lot. O sa vedem care sint acestia in functie de achizitiile pe care o sa le facem“, a spus Sandoi de pe plaja de la Mamaia.


Tehnicianul neaga orice divergenta a sa cu Sandu Boc: „Nu e vorba de nici o cearta, cine a spus ca ne-am certat? Dinsul nu a impus nici un jucator si am discutat in conditii amiabile. Dinsul s-a interest de fapt de buget si nu stiu ce probleme l-ar fi putut deranja. Eu stiu ca s-a interesat daca exista un buget ca sa stie pe ce se bazeaza“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS