14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am plecat de la Tirgu Jiu“

„Am plecat de la Tirgu Jiu“

Oficialul LPF sustine ca Marin Condescu nu a respectat intelegerea initiala si nu i-a dat mina libera la echipa


Alexandru Boc a spus ieri ca a refuzat functia de presedinte al clubului Pandurii Tirgu Jiu, pentru ca nu este convins de faptul ca echipa se poate salva de la retrogradare in editia viitoare a campionatului.


„Gata, de astazi am plecat de la Tirgu Jiu. Nu sint sigur ca «pandurii» pot evita retrogradarea, asa ca am plecat. In primul rind, domnul Condescu nu a respectat intelegerea pe care am avut-o inainte. Si aceasta se refera la libertatea pe care mi-o garanta in alcatuirea organigramei clubului. Eu voiam sa pot sa instalez de la antrenor la magaziner, sa-mi aduc oameni, nu sa incepem sa ne furam unii pe altii“, a spus Boc.


Vicepresedintele LPF a mentionat ca nu s-a certat cu antrenorul Emil Sandoi. „Eu l-am apreciat ca jucator si il apreciez si ca antrenor. Dar am gasit o lista intocmita de el cu jucatori care vor fi pastrati si jucatori care vor fi transferati, lista care mie nu-mi inspira incredere. Dar nu ne-am certat. Au fost niste lucruri care nu au coincis si am discutat ca doi barbati. Eu nu vreau sa mi-l fac dusman pe Sandoi“, a afirmat vicepresedintele LPF.


Alexandru Boc sustine ca va continua sa fie alaturi de clubul din Tirgu Jiu: „La clubul din Tirgu Jiu nu am mai facut ca acum cinci ani, la Craiova. Atunci am facut cea mai mare greseala, pentru ca am semnat contractul chiar in ziua in care am ajuns acolo. Eu le urez mult succes celor din Tirgu Jiu si o sa fiu in continuare alaturi de ei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS