15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Balaci este in Qatar

Ilie Balaci este in Qatar

Ilie Balaci este de ieri la Doha, la invitatia clubului Al Arabi, club interesat de o colaborare pentru sezonul 2005/2006 cu cel mai titrat antrenor român din zona Golfului. Viza de Qatar a fost obtinuta prin invitatia Comitetului Olimpic din Qatar, deoarece in acest stat cluburile sint reprezentate de acest for national. Balaci este la Doha impreuna cu sotia.


La telefonul lui Ilie ieri a raspuns sotia: „Am sosit in aceasta dimineata (ieri – n.r.) la Doha. Eu sint la cumparaturi, iar Ilie este la club pentru semnarea contractului“.


Reamintim, Balaci a semnat prin fax acest contract cu Al Arabi, dar n-a primit in avans suma solicitata, asa incit a fost obligat sa se deplaseze in Qatar pentru a-l semna cu Comitetul Olimpic. Contractul este pentru sezonul 2005/2006 si se ridica la 800.000 de dolari. Balaci ar urma sa primeasca la semnare 500.000 de dolari, iar la sfirsitul lunii ianuarie alti 200.000 de dolari ar intra in contul lui Balaci, plus salariul lunar de 10.000 de dolari. Pentru „Printul“ din Banie mai exista sansa contabilizarii si a 3.000 dolari pentru fiecare meci cistigat si alti 150.000 de dolari pentru orice competitie oficiala adjudecata de Al Arabi. Conform declaratiilor lui Balaci, Al Arabi ar putea evolua in cinci asemenea competitii. Familia Balaci revine acasa miine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS