15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca patronii se inteleg, as veni la Universitatea“

„Daca patronii se inteleg, as veni la Universitatea“

Portarul divizionarei secunde FC Caracal, Mircea Bornescu, a afirmat ca ar accepta sa se transfere la Universitatea Craiova in cazul in care patronii celor doua cluburi se inteleg, el mai avind doi ani de contract cu gruparea lui Paul Valuta.


„Am avut unele discutii cu oficialii Universitatii si mi-am dat acordul sa vin in Banie, dar totul depinde de rezultatul negocierilor dintre conducerile celor doua echipe. Chiar daca nu ar fi un salt din punct de vedere al esalonului, Universitatea este un nume in fotbalul românesc si ar fi un pas important pentru cariera mea sa apar culorile acestui club“, a spus Bornescu. E a adaugat ca nu se teme nici de o eventuala lupta pentru postul de titular cu Florin Prunea, a carui revenire la Stiinta s-a vehiculat in ultima perioada, dar care probabil ar iesi definitiv din calcule in cazul achizitionarii lui Bornescu, postul de portar urmind sa fie acoperit de Banica si Silviu Lung jr.


Totusi, goal-keeper-ul caracalean a recunoscut ca este in discutii si cu citeva cluburi din Turcia, iar in cazul in care acestea se vor concretiza ar renunta la Universitatea si ar alege sa apere Inalta Poarta, motivatia financiara fiind mai mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS