22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Craiova nu s-a interesat de mine“

„Craiova nu s-a interesat de mine“

Lutu: „Sint in Rusia. Nu vorbesc acum de Universitatea!“


Dupa rezilierea contractului cu Rapid, fostul jucator al Universitatii, Ionel Gane (foto), a fost acasa, la Craiova, desi presa scria ca ar fi prin Elvetia. L-am contactat ieri de Jerry, care a afirmat: „Sint la mare, intr-un miniconcediu. Ca sa glumesc, cred ca sint suficient de bronzat ca sa mai am nevoie de mult soare! Saptamina viitoare as putea vorbi mai concret despre viitoarea mea echipa. N-ar fi exclus sa ajung in Elvetia, dar acum nu pot oferi detalii“.


Intrebat despre o posibila revenire la Universitatea, Gane a spus ieri: „N-am luat in calcul aceasta varianta deoarece nu am fost contactat de nimeni de la Universitatea in aceasta vara. Nu stiu ce sa spun acum, m-ati luat oarecum pe nepregatite. Oricum, s-ar putea ca saptamina viitoare, in functie de timpul pe care il am, sa revin in Craiova. Astept insa unele raspunsuri“.


Un alt fotbalist al Universitatii, Ionel Lutu, a evitat ieri o discutie despre Universitatea: „Tata, sint in Rusia, nu pot vorbi prea multe acum. Ce fac? Pai, mai mult stau pe aici in asteptarea unui raspuns. Universitatea? Vorbim saptamina viitoare. Acum trebuie sa inchid!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU