27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu ar putea juca in Banie

Nanu ar putea juca in Banie

Divizionara B Universitatea Craiova a ajuns la un acord de principiu cu Stefan Nanu, care a evoluat in sezonul recent incheiat la Otelul Galati. Originar din Filiasi, fundasul oltean ar urma sa se alature echipei din Banie la inceputul saptaminii viitoare.


Luni sint asteptati la Universitatea alt fotbalist oltean, Ion Barbu, care a evoluat in ultimul sezon la Farul Constanta, si coechipierul acestuia, atacantul Liviu Mihai. Oficialii clubului craiovean au estimat transferul lui Barbu la 50.000 de euro, in timp ce pretul pentru achizitionarea lui Liviu Mihai inca se negociaza.


Este posibil sa fie inregimentat la Universitatea si alt fotbalist oltean, Victor Naicu, jucator care in ultimul an nu a evoluat, fiind suspectat de hepatita. Naicu a jucat ultima oara in campionatul Chinei, iar inainte de inceperea sezonului 2004/2005 s-a pregatit cu FC Arges, dar nu a semnat din cauza problemelor medicale.


Luni mai sint asteptati la Craiova si doi jucatori de la divizionara B Inter Gaz Bucuresti, Remus Marta si Florin Anghel, dar si citiva fotbalisti straini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS