19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenismanul Razvan Sabau se apropie de Top 100

Tenismanul Razvan Sabau se apropie de Top 100

Tenismanul român Razvan Sabau si-a adjudecat turneul challanger de la Kosice (Slovacia), dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro. Sabau, al doilea favorit al turneului, l-a invins in finala, in doua seturi, cu scorul de 6-1, 6-2, pe polonezul Adam Chadaj. In urma acestui succes, Sabau a urcat pe locul 108 in clasamentul ATP Race, facind un salt de 19 pozitii. In proba de dublu de la Kosice s-a impus cuplul Petr Luxa / Igor Zelenay (Cehia / Slovacia), care a invins in finala perechea Johar Landsberg / Harel Levy (Suedia / Israel) cu 6-4, 6-2.


Aseara, trei jucatori români au evoluat in calificarile turneului de la Wimbledon, programat in perioada 20 iunie – 3 iulie. Florin Mergea l-a avut ca adversar pe Vladimir Voltcikov din Belarus, Gabriel Moraru pe francezul Anthony Depuis, iar Victor Ionita pe americanul Justin Gimelstob.


Astazi, cei mai buni tenismeni români ai momentului, Andrei Pavel si Victor Hanescu, revin si ei in iarba. Pavel va juca in Olanda, la Hertogenbosch, cu suedezul Jonas Bjorkman, in timp ce Hanescu il va intilni la Nottingham (Anglia) pe croatul Ivan Ljubicic, principalul favorit al turneului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS