12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu mai am pentru ce sa lupt“

„Nu mai am pentru ce sa lupt“

Pugilistul american Mike Tyson, fost campion mondial la categoria grea, a anuntat simbata, la finalul meciului pierdut in fata irlandezului Kevin McBride, ca aceasta a fost ultima sa lupta. „Nu mai pot continua si nici nu mai pot sa ma mint. Nu voi mai practica acest sport. Acesta este pur si simplu sfirsitul, s-a terminat. Nu mai am pentru ce sa lupt“, a afirmat Tyson in cadrul conferintei de presa de la finalul meciului disputat la Washington.


Arbitrul Joe Cortez a fost nevoit sa intrerupa meciul dintre Mike Tyson si Kevin McBride inainte de runda a saptea, dupa ce pugilistul american a refuzat sa reia lupta, fara a fi totusi accidentat. Tyson a inregistrat astfel a sasea infringere din intreaga sa cariera, de-a lungul careia a obtinut 50 de victorii (44 inainte de limita). Dupa acest meci, McBride are in palmares cea de-a 33-a victorie (28 inainte de limita), patru infringeri si o remiza.


Consilierul pugilistului american, Shelly Finkel, a explicat, la finalul luptei de la Wanshington, ca Tyson, care a ajuns „foarte nervos“ la sala, a cedat psihic dupa o cariera de 20 de ani.


Campion mondial in anii 1987 si 1990, Mike Tyson a avut o cariera marcata de incidente precum acuzatii de viol si condamnari, dar si de un comportament agresiv in ring, asa cum s-a intimplat in iunie 1997, cind in timpul unui meci si-a muscat adversarul, Evander Holyfield, de o ureche.


Dupa infringerea suferita in fata britanicului Lennox Lewis, in 2002, Mike Tyson a disputat cite un meci pe an, ultima sa victorie fiind obtinuta in februarie 2003, cind l-a invins prin KO, dupa numai 49 de secunde de lupta, pe compatriotul sau, Clifford Etienne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS