12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Craiova Maxima“ a coborit pe teren

„Craiova Maxima“ a coborit pe teren

In organizarea Primariei si a clubului Progresul din Corabia, ieri dimineata, pe gazonul aproape perfect al stadionului „Ion Oblemenco“ din localitatea natala a fostului mare fotbalist al Stiintei, s-a disputat un meci de old boys intre Progresul si Universitatea. Dupa un moment de reculegere in memoria celui care ar fi implinit, pe 13 mai, 60 de ani, arbitrii A. Iliescu, S. Dobrescu si N. Dragut au „pornit“ un joc intre veterani, cu vedete din „Craiova Maxima“ si fosta echipa a lui Oblemenco din Corabia, Progresul.


Antrenorul Dragu Badin a inceput partida cu: Lung – Niculescu, Tilihoi, Stefanescu, Ungureanu – Ticleanu, Ciupitu, Calafeteanu, Bicu – Taralunga, Balaci. Au mai intrat Velea (in poarta, Silviu Lung trecind atacant!), Luta, Cristescu si altii, in absenta celor care nu au onorat invitatia. A fost, probabill, ora prea matinala…


La rindul sau, Dumitru Mialtu, antrenorul gazdelor, i-a trimis in teren pe: Sabin Ciurea – Birtan, Iliescu, Bastardu, Maereanu – Tanasescu, Nica, Stanescu, Popa – Banulescu, Bescuca („Turcu“). Au mai jucat Alexandrescu, Costea, Grecu, Bicoi.


Evolutia scorului: 1-0 (Banulescu), 1-1 (Bicu), 1-2 (Miky Ungureanu, un politist craiovean cooptat in lotul Universitatii si botezat de crainicul stadionului, Cristescu), 2-2 (Bicoi), 3-2 (Popa), 3-3 (Stefanescu).


Silviu Lung a afirmat: „Am venit la Corabia pentru Nelu Oblemenco. Ce as mai putea spune altceva? Dumnezeu a vrut sa ia dintre noi un foarte mare fotbalist si un foarte mare caracter“.


Intilnirea amicala a continuat apoi pe alt „teren“, bine garnisit cu de toate. In premiera pentru Corabia, autoturismul lui Balaci, un Hammer, a uimit pustii orasului de la Dunare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS