25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau ca Universitatea sa joace tot in Divizia A!“

„Vreau ca Universitatea sa joace tot in Divizia A!“

– Ce te-a determinat sa accepti o functie in cadrul clubului in conditiile rusinii retrogradarii?


– Am trait toata viata in fotbal, asa ca nu puteam sta departe de fenomen. Si, fiind vorba de Universitatea, nu am refuzat. Viata mea a insemnat Universitatea Craiova si la primul semnal am raspuns prezent. Indiferent de moment – ca acesta, al rusinii pentru istoria clubului – eu, Silvian Cristescu, consacrat aici, nu puteam refuza.


– Mi-ai spus zilele trecute ca ne pregatim sa batem pe Otelul. Cu cine? Fara suparare, dar Universitatea este acum o echipa de copii si juniori, iar formatia concernului Mital este buna.


– M-as bucura ca Universitatea sa cistige cu Otelul. Ar insemna enorm pentru viitorul lor, pentru moralul lor ca sa contabilizeze o victorie in prima liga. Sa speram ca suporterii inteleg momentul acesta si poate vor veni la meci. Ii inteleg pe minunatii suporteri… E greu si pentru ei acum. Dupa 41 de ani de prima liga, sa retrogradam este, intr-adevar, o umilinta pentru toata lumea.


– Exista variante pentru ca Universitatea sa evolueze tot in Divizia A?


– Sperante ar fi. Eu respect orice opinie, dar sustin ideea de a juca tot in prima liga. Din cite stiu, sint citeva posibilitati ca Universitatea sa nu joace la matineu.


– Totusi, aceasta idee, de a cumpara un loc de Divizia A, nu pare un fel de umilire pentru istoria Universitatii?


– Dar pentru cei de la Dinamo si Steaua nu este nici o umilire faptul ca ani la rindul au cistigat campionate cum numai noi stim? La ei nu este umilire, rusine? Asta-i situatia, eu imi doresc enorm ca Universitatea sa joace tot in Divizia A. Nu vad in asta nici o rusine.


– Cum s-ar explica revirimentul din acest retur al fostei tale echipe, FC Caracal, acolo unde ai fost antrenor in tur?


– Poate am fost eu un antrenor prost! Nu stiu ce sa spun, deoarece as putea fi considerat subiectiv… Oricum, m-am bucurat mult de rezultatele bune obtinute de FC Caracal, iar la majoritatea meciurilor desfasurate la Caracal in acest retur am fost in tribuna. Eu am avut incredere in baieti, deoarece exista acolo un lot valoros, cu jucatori de mare perspectiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS