19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sarbatoarea cea mare o asteptam dupa jocul de la Severin“

„Sarbatoarea cea mare o asteptam dupa jocul de la Severin“

„Pandurii“ au facut o repriza secunda de exceptie in jocul cu Rapid II, multumind atit publicul spectator, cit si pe antrenorul Emil Sandoi. Un gol valabil, un gol anulat, o bara a lui Buia si citeva ocazii clare ratate au fost bilantul celei mai bune jumatati de meci a echipei Pandurii in acest sezon.


„Ţinind cont de prestatia pe care a avut-o echipa in meciul cu Rapid II, cred ca meritam sa jucam pe prima scena a fotbalului românesc. Ne-am impus fara drept de apel, chiar daca la un moment dat am fost egalati, si scorul trebuia sa ia proportii“, a spus tehnicianul Emil Sandoi.


Publicul a fost din nou la inaltime, iar jucatorii l-au rasplatit, facind si spectacol in finalul jocului. In ultima etapa, lupta pentru Divizia A se da intre Pandurii si FC Sibiu, cele mai bune formatii ale seriei. „Noi mai avem un singur pas, pe care nu trebuie sa-l facem gresit, si vom fi in prima divizie. Publicul pe care l-am avut la stadion a fost fantastic si ne-a purtat spre victorie din primul pina in ultimul moment. Nu sint surprins de rezultatul de la Otopeni, pentru ca noi si FC Sibiu avem cele mai bune echipe din serie. Imi pare rau ca la finalizare nu am stat foarte bine, dar poate ca gindul lor a fost si la spectacol, lucru pe care pe mine ma nemultumeste. In prezent, cred ca este o mica sarbatoare in Tirgu Jiu, dar sarbatoarea cea mare o asteptam dupa jocul de la Severin“, a afirmat antrenorul primei clasate.


Gorjenii serbeaza promovarea mergind pe jos


In cazul unei victorii la Building, conducerea echipei Pandurii a promis ca, impreuna cu antrenorul si jucatorii, va serba promovarea parcurgind pe jos distanta dintre Severin si Tirgu Jiu. Sandoi nu are nimic impotriva acestui gen de manifestare, gasind-o chiar utila: „Nu mi-ar strica putina conditie fizica“.


Presedintele Condescu doreste ca ziaristii sa fie alaturi de caravana bucuriei tirgujienilor: „Eu am spus ca impreuna cu Emil Sandoi si jucatorii vom veni pe jos si lasam si reporterii sa consemneze ce facem la fiecare oprire“. Condescu spune ca nu-i e teama de drumul de 85 de kilometri dintre Severin si Tirgu Jiu, aducind argumente „mineresti“: „Nu mi-a fost teama de nici un drum. In 1994 am facut 25 de kilometri cu 6.000 de oameni“.


Giulestenii au fost impresionati de publicul oltean


Plecat in graba de la stadion, antrenorul oaspetilor, Mihai Stoica, a vizitat mai intii vestiarul gazdelor, pentru a-l felicita pe Sandoi, trimitindu-l la conferinta de presa pe secundul sau, Marius Oprea. Acesta a recunoscut superioritatea „pandurilor“, in special a fotbalistilor cu experienta, care au facut diferenta. Publicul a fost, de asemenea, un adversar de temut pentru tinerii fotbalisti ai Giulestiului, care s-au pierdut sub presiunea tribunei. „Am vrut sa producem o surpriza, dar in fotbal, chiar daca mai exista si minuni, cind intilnesti o echipa valoaroasa foarte rar poti sa rezisti. In a doua repriza diferenta a fost foarte mare. Ca scor, putem fi multumiti cu 3-1, putea fi si 7-1. E clar ca Pandurii Tirgu Jiu arata ca o echipa cu pretentii de Divizia A. Ceea ce surprinde este dragostea si rautatea pozitiva pe care o arata publicul. Facind comparatie cu ceea ce s-a intimplat la Sibiu, acolo lumea e mult mai linistita. Psihologic am fost dominati si de public, care este foarte important“, a afirmat Oprea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS