19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe „rupe“ lotul in doua

Neagoe „rupe“ lotul in doua

Sfirsitul acestui sezon 2004/2005 este inedit si fara precedent in istoria Universitatii: dupa curatenia „made in Staicu“, lotul actual al oltenilor este alcatuit din juniori si este obligat sa participe la intrecerile din Divizia C (seria a V-a) si Divizia A. Ieri, la antrenamentul de dupa-amiaza, au participat toti componentii celor doua echipe, antrenori fiind Eugen Neagoe (Universitatea I) si Ionel Luta (Universitatea II). De astazi insa, lotul se va imparti in doua, „Geana“ oprindu-si 18 juniori pentru echipa mare in vederea partidei de simbata, cu Otelul (ora 17.00, Telesport).


Despre partida din ultima etapa a Diviziei A, Universitatea – Otelul Galati, principalul Eugen Neagoe a spus ieri: „Sintem constienti de dificultatea meciului cu echipa concernului Mittal, dar asta nu inseamna ca sintem deja invinsi. Meciul este deschis oricarui rezultat, iar suporterii ar trebui sa inteleaga conditiile aparte in care joaca acum echipa ce poarta numele Universitatea. Copiii Stiintei, ca sa zic asa, ar trebui incurajati in aceasta ultima etapa, ei nu au nici o vina ca Universitatea este pe ultimul loc“.


Vineri, in cadrul ultimei etape, a 20-a, a seriei C5 , Universitatea II are meci programat in deplasare cu Senaco Novaci. Dupa ce a fost refuzat de oficialitatile din Resita, Dinel Staicu a lasat echipa a doua pe miinile fratelui, Mugurel Staicu. Si probabil consiliat de aceiasi oameni de fotbal „cunoscuti“ prin anumite medii din Banie, cum ar fi Biju…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS