17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mergem sa spargem gheata“

„Mergem sa spargem gheata“

Scapati de amenintarea retrogradarii, „minerii“ sint hotariti sa obtina in deplasare primele puncte din acest retur, necesare pentru indeplinirea obiectivului, clasarea pe locul opt. La fiecare deplasare, indiferent ca au jucat cu echipe din fruntea clasamentului sau codase, motrenii si-au propus sa nu piarda, dar de fiecare data s-au intors cu plasa plina de goluri.


„Mergem la Urziceni, unde se joaca fotbal, sa spargem gheata si sa luam macar un punct si cu trei in ultima etapa facem 39 de puncte. Cu 39 de puncte este alta situatie,ne-am atins obiectivul, am multumi si conducerea, si echipa-mama“, a spus tehnicianul Pavel Buburuz.


Acesta este multumit ca echipa sa si-a facut datoria fata de Pandurii si, totodata, a reusit sa se mentina in Divizia B. „Important e sa promoveze Pandurii. Noi ne-am facut cit de cit datoria si ne-am ajutat si pe noi. Daca pierdeam cu Sibiul, va dati seama ca intram in hora retrogradarii“, a completat tehnicianul „minerilor“.


La Urziceni, Minerul Motru nu-i poate folosi pe B. Popescu, suspendat, si pe Amzucu, accidentat la antrenament, doi dintre protagonistii jocului din tur, cind au vazut cartonasul rosu in partida cu Unirea. Cei doi jucatori, dar si clubul au primit sanctiuni drastice in urma incidentelor din tur, terenul din Motru fiind suspendat pentru doua etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS