12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa ne fie frica numai de noi“

„Trebuie sa ne fie frica numai de noi“

Pandurii Tirgu Jiu se afla foarte aproape de o performanta unica in istoria de 42 de ani a clubului, promovarea in primul esalon fotbalistic. Singurele obstacole sint formatiile Rapid II si Building, dar si evolutia propriilor jucatori, care au dovedit in ultimele etape o lipsa de forma ingrijoratoare.


Presedintele Marin Condescu a spus ca nu va fi usor pentru echipa Pandurii, dar nici pentru contracandidatele sale la promovare. „Mai sint doua etape foarte grele si intilnim echipe foarte puternice, Rapid II si Building. Dar sa nu uitam ca si CS Otopeni se intilneste cu FC Sibiu si dupa acel joc una dintre ele va renunta la ideea de promovare. In prezent, trebuie sa ne fie frica numai de noi in privinta promovarii“.


Comisia Centrala de Arbitri a stabilit arbitrii pentru jocul Pandurii Tirgu Jiu – Rapid II Bucuresti, delegindu-l la centru pe pitesteanul Mihai Ianovschi. Acesta va fi ajutat de asistentii Silviu Mocanu (Arad) si Ovidiu Maier (Timisoara).


Jucatorii lui Sandoi au efectuat ieri un antrenament pe „Municipal“, in care tehnicianul a incercat sa corecteze deficientele la finalizare ale echipei, renuntind la traditionalul joc-scoala. Fundasul Romeo Radoi este indisponibil, avind piciorul in ghips dupa entorsa suferita la incalzire la partida cu Dinamo II. Nici Ursu nu este apt pentru ultimele doua etape, avind mina in ghips dupa fractura suferita in derbiul cu FC Sibiu, iar Scarlat a fost exclus din lot. Arcanu si-a reluat pregatirile dupa operatia la genunchi, insa nu se pune problema ca el sa revina pe gazon in actualul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS