Acasă Sport Van Basten ar putea da credit debutantilor

Van Basten ar putea da credit debutantilor

-

Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a spus ca o optiune pentru meciul cu echipa României, care va avea loc simbata, la ora 21.30, la Rotterdam, o reprezinta si folosirea debutantilor Ron Vlaar si Barry Opdam, ambii fundasi.


„Avem un grup numeros si destule posibilitati. Folosirea impreuna a lui Vlaar si Opdam pe linia de fund este o optiune“, a spus Van Basten.


La antrenamentul de dupa reunire, fundasul Khalid Boulahrouz s-a pregatit separat din cauza unei leziuni la genunchi, in timp ce Wilfred Bouma si Andre Ooijer se refac dupa accidentari. Arjen Robben si Rafael van der Vaart s-au antrenat normal dupa perioadele de indisponibilitate, la fel ca si Olaf Lindenbergh, care l-a inlocuit in lot pe Phillip Cocu, accidentat.


Atacantul Roy Makaay se va alatura lotului astazi, deoarece a participat aseara la meciul amical pe care echipa sa de club, Bayern München, l-a disputat in compania nationalei Germaniei, cu ocazia inaugurarii stadionului „Allianz-Arena“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dan Barna: Nu renunţăm la reforme

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă într-un mesaj transmis de Ziua Constituţiei că formaţiunea sa va continua pe drumul reformării statului român,...

Hidroelectrica vrea să cumpere CEZ și Enel România

Hidroelectrica a demarat procedurile de achiziţie a grupurilor CEZ România şi Enel România şi solicită aprobarea acţionarilor pentru a angaja servicii de...