10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei rusoaice in sferturi

Trei rusoaice in sferturi

In ultimele doua partide din cadrul optimilor de finala ale competitiei feminine de la Roland Garros, Ana Ivanovic si Justine Henin-Hardenne si-a asigurat prezenta in sferturile turneului dotat cu premii in valoare totala de 5.819.145 de euro. Jucatoarea din Serbia-Muntenegru, cap de serie numarul 29, a trecut de italianca Francesca Schiavone (nr. 22) dupa trei seturi, 6-4, 6-7, 6-3, in timp ce belgianca Henin, a zecea favorita a intrecerii, a eliminat-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova (nr. 6), scor 7-6, 4-6, 7-5.


In antepenultimul act al Openului parizian, Justine o va intilni pe Maria Sarapova, a doua favorita a turneului, iar Ivanovic urma sa joace impotriva unei alte rusoaice, Nadia Petrova, cap de serie numarul 7. In celelalte doua meciuri din sferturile competitiei feminine, programate tot ieri dupa-amiaza, urma sa se intilneasca Lindsay Davenport (SUA, nr. 1) si Mary Pierce (Franta, nr. 21), respectiv Elena Likhovtseva (Rusia, nr. 16) si Sesil Karatantcheva (Bulgaria).


In proba de dublu junioare a competitiei de la Roland Garros, perechea formata din românca Mihaela Buzarnescu si olandeza Bibiane Schoofs, considerata cap de serie numarul 5, s-a calificat ieri in optimile de finala dupa ce s-a impus in runda inaugurala, cu scorul de 7-5, 6-3, in fata cuplului polonez Agnieszka Radwanska / Urszula Radwanska. In faza urmatoare, Buzarnescu si Schoofs vor intilni perechea rusa Anastasia Pavliucenkova / Iaroslava Svedova.


Tot ieri, dar in proba de simplu, Madalina Gojnea (nr. 15) s-a calificat in optimile competitiei junioarelor, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-0, 6-1 pe ucraineanca Kristina Antoniychuk, in timp ce Raluca Olaru (nr. 14) a intrecut-o in aceeasi faza pe frantuzoaica Irena Pavlovic cu scorul de 6-2, 7-5. In schimb, Alexandra Dulgheru (nr. 9) a fost invinsa de Ayumi Morita (japonia), scor 3-6, 2-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS