16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ se pregatesc pentru Divizia A

„Pandurii“ se pregatesc pentru Divizia A

„Pentru noi, campionatul se rezuma la doua etape“, a afirmat antrenorul „pandurilor“, Emil Sandoi, care este aproape de o promovare in premiera a echipei Pandurii Tirgu Jiu. „Acum depinde numai de noi si trebuie sa fructificam aceasta sansa“, a completat tehnicianul, care nu este de acord ca FC Caracal sau alta echipa din serie ar fi contribuit la performanta gorjenilor. „Nu FC Caracal a strins 59 de puncte, ci fotbalistii de la Pandurii“, a tinut Sandoi sa evidentieze meritele elevilor sai. Rezultatul de egalitate de la Bucuresti, cu Dinamo II, este pozitiv, in opinia antrenorului gorjenilor, chiar daca bucurestenii au jucat cu multi tineri in primul „unsprezece“: „Scoala de fotbal a lui Dinamo nu se compara cu cea de la Pandurii. Ei sunt invatati sa joace din prima pe terenuri bune, spre deosebire de juniorii de la Pandurii, care se pregatesc pe bitum“.


Dupa ce le-a multumit echipelor care au contribuit la schimbarea liderului, presedintele Marin Condescu a gasit cuvinte de lauda si la adresa jucatorilor din Tirgu Jiu. „Toate punctele au fost cistigate pe munca celor care alcatuiesc echipa Pandurii. Nu sintem o echipa handicapata sa ne ajute altii sa ajungem pe primul loc. Totul depinde de noi si nu mai depindem de altii. Am incredere ca finalul va fi unul fericit“.


Condescu este atit de increzator ca echipa Pandurii va promova, incit a stabilit si programul de pregatire pentru primul esalon. Viitorii divizionari A vor face un stagiu pentru acumulari fizice la Rinca, urmat de unul in Italia, unde se vor disputa mai multe partide amicale, printre adversari figurind echipa de Serie A Bologna. Seful gorjenilor sustine ca actualul lot al „pandurilor“ nu s-ar face de ris pe stadioanele primului esalon. „Sint convins ca, si in actuala forma, echipa Pandurii poate sa faca fata Diviziei A si nu am face de ris numele echipei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS