Acasă Sport Echipele CSM-LPS, pe podium

Echipele CSM-LPS, pe podium

-

Spadasinele de la CSM „U“ Craiova – LPS „Petrache Triscu“ au obtinut rezultate bune la Cupa României, competitie care s-a desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute, la Satu Mare. Daca la individual oltencele nu au reusit decit o singura clasare pe podium, prin Loredana Iordachioiu (locul III), in timp ce Madalina Iordachioiu si Anca Bacioiu s-au situat pe pozitiile cinci, respectiv sapte, acestea s-au revansat in proba pe echipe.


Dupa ce au invins pe CSS Satu Mare (45-28), CSM II Craiova (45-32) si Steaua (45-44), prima echipa de la CSM-LPS Craiova, in componenta Anca Bacioiu, Loredana Iordachioiu, Madalina Iordachioiu si Marina Tita a cucerit trofeul, in vreme ce formatia a doua a terminat pe locul trei, dupa ce s-a impus in fata celor de la ANEFS Bucuresti (45-35). Din echipa secunda au facut parte Madalina Iordachioiu, Georgiana Stan, Oana Puiu si Raluca Sbircia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă vor pune la cheltuieli destul de mari. Este posibil să reluaţi anumite plăţi, fie pentru că...