13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca fuzionam sau nu, tot retrogradati sintem“

„Daca fuzionam sau nu, tot retrogradati sintem“

– A ramas Universitatea pe final de sezon si fara Silviu Lung?


– Nu, am ramas la Universitatea Craiova si voi ramine pina la terminarea acestui sezon. Au fost niste zvonuri aruncate de un personaj din cadrul clubului, caruia nu are rost sa-i rostesc numele.


– Persoanele din cadrul clubului vor sa dezinformeze opinia publica?


– Este vorba de un om care cauta senzationalul, o adevarata piine calda pentru ziaristi (Viorel Neatu, organizator de competitii – n.r.). Repet, nu este adevarata stirea conform careia as fi plecat de la Universitatea.


– Cum este sa antrenati o grupa de juniori?


– Ce juniori, nu inteleg.


– Ma refeream la echipa Universitatii Craiova.


– A, ce pot sa spun, sint copiii nostri, tot ce ne-a mai ramas pentru a termina acest campionat. Un antrenor profesionist trebuie sa-si pregateasca jucatorii la fel, indiferent de virsta, numele si valoarea lor.


– Ce veti face dupa incheierea campionatului? S-a vehiculat ca veti prelua Minerul Motru…


– Nu am vorbit cu nimeni in privinta unui angajament, dar fiecare trebuie sa se gindesca ce va face, unde va lucra, in cazul in care nu se mai poate continua la Universitatea. Important este ce va face aceasta echipa. Oricine se va ocupa de destinele ei trebuie sa formuleze cit mai repede o strategie pe doi-trei ani, sa numeasca persoane competente in functii de conducere, un presedinte, un vicepresedinte, pentru ca si lipsa unor astfel de persoane in fruntea clubului a contribuit la retrogradarea Universitatii.


– Acea strategie sa fie conceputa in Divizia A sau din Divizia B?


– Cu riscul de a-mi pune multa lume in cap, cred ca reconstructia Universitatii ar trebui sa inceapa din Divizia B, pentru ca, indiferent daca se cumpara loc sau nu, eu considera ca tot retrogradati sintem. Or, si daca jucam in Divizia A printr-un artificiu, dar nu avem echipa, degeaba se dau bani pentru acel loc. Trebuie adusi jucatori tineri, de caracter, care sa compuna o viitoare echipa.


– Apropo de caracter, ce parere aveti de plecarile in masa de la echipa?


– Nu stiu in ce conditii s-au facut, sau daca au fost fortati sa plece, dar cred ca era corect sa fi ramas si ei pina la sfirsit, sa bea din cupa amaraciunii.


– Ati ratat ocazia de a fi antrenorul lui Silviu Lung junior in meciul cu Dinamo…


– Fiul meu a aparut pe foaie intrucit s-a accidentat Vulpescu. Nu vreau sa se interpreteze ca datorita mie a ajuns la echipa mare. Nici nu vreau sa fac vreun comentariu despre cit de talentat este, prefer sa-i intrebati pe antrenorii pe care i-a avut la juniori.


– Despre Banica…


– A aparat chiar foarte bine, in ciuda celor sapte goluri primite in doua meciuri. Are viitor.


– Despre Guso…


– Evolutiile sale din acest retur au fost afectate de framintarile din cadrul echipei. Nu comentez plecarea lui, nu stiu in ce conditii s-a facut.


– Va vom vedea la antrenamentul de astazi (ieri – n.r.)?


– Cu siguranta, dar poate se va mai gasi un „binevoitor“ care sa spuna ca am plecat de la echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII