10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCapello vrea sa-l pastreze pe Mutu

Capello vrea sa-l pastreze pe Mutu

Presa din Italia a scris ieri ca Adrian Mutu nu a fost inclus in ultima oferta facuta de clubul Juventus Torino pentru atacantul echipei AS Roma, Antonio Cassano. Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, a decis sa-l pastreze pe internationalul român pentru sezonul urmator, fiind multumit de felul in care acesta s-a pregatit in perioada cit a fost suspendat pentru dopaj.


Pentru achizitionarea lui Cassano, conducatorii clubului Juventus Torino sint dispusi sa ofere 12 milioane de euro si pe atacantul congolez Shabani Nonda, care va fi transferat in aceasta vara de la formatia AS Monaco.


Mutu a revenit pe teren dupa sapte luni, duminica, in partida Juventus Torino – Cagliari, scor 4-2, din etapa a 38-a a campionatului Italiei. Mutu a fost introdus pe teren in minutul 57, in locul lui Ibrahimovici, cind Juventus conducea cu scorul de 2-0.


Adrian Mutu a fost depistat pozitiv in octombrie 2004 si a fost suspendat sapte luni si amendat cu 30.000 de lire sterline de Federatia Engleza de Fotbal. Inainte de anuntarea deciziei, clubul Chelsea Londra a decis sa-i rezilieze contractul jucatorului român, iar Mutu a semnat la sfirsitul lunii ianuarie 2005 o intelegere pe cinci ani cu Juventus Torino. Suspendarea lui Mutu pentru dopaj a expirat pe 24 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS