22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sandoi trebuie sa aleaga jucatorii care se daruiesc, nu vedetele“

„Sandoi trebuie sa aleaga jucatorii care se daruiesc, nu vedetele“

Dupa o cursa de 28 de etape, echipa Pandurii si-a atins scopul, clasarea pe primul loc, iar in ultimele doua runde nu trebuie decit sa conserve acest avantaj, pentru a-si indeplini obiectivul. Avind aliate echipele oltene, in special FC Caracal, elevii lui Sandoi au ajuns lideri gratie rezultatelor indirecte si mai putin meritelor proprii. Presedintele Marin Condescu, ca de altfel toti suporterii „pandurilor“, au ramas surprinsi neplacut de evolutia echipei lui Sandoi la Bucuresti.


„Eram convins ca vom obtine victoria. Daca echipa evolua cum trebuie sa joace o formatie care vrea sa promoveze in Divizia A, puteam sa luam toate cele trei puncte si viata noastra ar fi fost mult mai usoara de acum inainte. Iar cei peste 750 de suporteri care au facut deplasarea la Bucuresti meritau sa fi asistat la o victorie“, a afirmat seful liderului.


Condescu a semnalat ca unii dintre jucatorii gruparii din Tirgu Jiu se cred de neinlocuit si ii cere lui Sandoi sa rezolve situatia in ultimele doua etape. „In prezent, sint nemultumit de prestatia unor jucatori, care cred ca sint cei mai buni, dar au demonstrat ca a fost o intimplare jocul bun pe care l-au facut. Ei nu inteleg ca de la sublim la ridicol nu e decit un pas. Sint convins ca antrenorul Sandoi va alege cea mai buna formula de echipa si pe jucatorii care se daruiesc, si nu vedetele care, datorita unor conjuncturi favorabile, au crezut ca fara ei nu se poate. Eu cred ca Emil are puterea sa aleaga cea mai buna formula de echipa care va da satisfactie in ultimele doua meciuri“.


Scarlat, pus pe lista de transferari


Aruncat in teren de Emil Sandoi pentru a forta victoria, desi nu era complet pregatit si nu avea jocuri in picioare, Scarlat l-a „recompensat“ pe antrenor cu o eliminare, lasindu-si echipa in inferioritate numerica dupa ce i-a aplicat un cot in gura unui adversar. Vina apartine in mare masura tehnicianului, care si-a calcat principiile de a folosi numai jucatori apti suta la suta. Scarlat a devenit tapul ispasitor al remizei atit in opinia lui Sandoi, cit si in cea a presedintelui Condescu, care au anuntat la unison ca nu mai au nevoie de serviciile jucatorului. „Scarlat a dezamagit, desi putea demonstra ca in acest retur poate sa isi faca datoria fata de clubul care i-a acordat locuinta, un contract bun si salariul la zi. Dar n-a confirmat si antrenorul Emil Sandoi a decis ca nu mai are nevoie de serviciile lui si va fi primul care va fi pus pe lista de transferari“, a lamurit Condescu situatia lui Scarlat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS