10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Primaria trebuie sa preia neaparat echipa“

„Primaria trebuie sa preia neaparat echipa“

– Va mai preocupa situatia Universitatii Craiova?


– Universitatea nu trebuie sa ma preocupe pe mine, ci pe cei care conduc acest oras, in speta primaria si consiliul local. Deja s-a ajuns unde s-a ajuns, acum ar trebui sa-si dea interesul pentru acest club. Am mai spus-o si continui sa cred ca preluarea echipei de catre primarie este singura sansa a Universitatii Craiova.


– Considerati ca echipa trebuie sa ramina in Divizia B, sau este necesar sa se cumpere loc in primul esalon?


– Din punctul meu de vedere, Universitatea ar trebui sa-si pastreze mindria chiar daca a retrogradat, asa ca eu cred ca ar fi mai bine sa ramina in Divizia B. De acolo s-ar putea incepe reconstructia unei echipe puternice, pentru ca degeaba se fac reparatii de fatada daca nu se pun bazele unei noi echipe.


– Excludeti in continuare implicarea la Universitatea?


– Daca oficialitatile locale preiau echipa, eu le voi pune la dispozitie toate talentele de la scoala mea de fotbal. Asta e tot ce pot sa fac. Trebuie sa se grabeasca insa, deoarece au pierdut deja citiva copii de mare talent, si ma refer la Ganea (17 ani, atacant – n.r.), care a ajuns la Dinamo si Oghinciuc (17 ani, portar – n.r.), cumparat de Rapid.


– Despre destinatia lui Plesan si a jucatorilor Stiintei ce puteti spune?


– Eu i-am spus lui Plesan ca nu vreau sa intervin in privinta viitoarei sale echipe daca aceasta va fi din tara, pentru ca vine de la Universitatea, iar acesta este un subiect sensibil pentru mine. El va decide ce cale va urma.


– Veti candida la presedintia FRF?


– Acest for are deja un presedinte. In momentul in care Mircea Sandu se va retrage, atunci ramine de vazut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS