34 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Mi-e frica sa nu ma fac de ris“

„Mi-e frica sa nu ma fac de ris“

Seria dezertarilor continua la Universitatea Craiova. Dupa ce si antrenorul principal Marian Bondrea a parasit corabia, ieri a venit rindul lui Constantin Schumacher. Mijlocasul venit in iarna a primit din partea patronului Dinel Staicu permisiunea de a pleca la alta echipa fara nici o pretentie materiala. Desi era hotarit sa ramina la Craiova pina la incheierea sezonului, ieri, Constantin Schumacher a parut hotarit sa se desparta de Universitatea inaintea jocului cu Dinamo.


„O sa ma duc la antrenament sa vad cine mai vine, dar nu cred ca o sa ramin si pentru meciul cu Dinamo. A plecat si antrenorul, am auzit ca au plecat aproape toti jucatorii pe care s-a contat anul acesta. Nu mai are rost sa stau sa ma fac de ris“, a spus Schumacher, care asteapta finalul campionatului pentru a-si gasi un angajament in tara sau in strainatate.


„Nu regret ca am venit sa joc la Craiova, regret ca aceasta echipa a retrogradat. Nu cred ca este un blestem, ci s-a ajuns aici deoarece nimeni nu mai este interesat sa sustina Universitatea, este un dezinteres total“, a conchis „Schumi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS