27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Craiova trebuie sa cumpere neaparat loc in Divizia A“

„Craiova trebuie sa cumpere neaparat loc in Divizia A“

Mijlocasul Zeno Bundea si-a reziliat ieri, pe cale amiabila, contractul cu Universitatea Craiova, el fiind al 15-lea jucator care, in mai putin de o saptamina, a plecat din Banie.


La despartirea de gruparea alb-albastra, Zeno a afirmat ca Universitatea a fost un punct de referinta al carierei sale. „Plec de la Craiova cu inima indoita. Imi pare rau de ce s-a intimplat in ultimul timp. Nu mai puteam ramine alaturi de juniori. Craiova a fost un pas important in cariera mea, de aici plecind si la nationala. Nu mi-am spus inca ultimul cuvint in fotbal. Am 27 de ani si o sa mai auziti de mine“, a spus fostul mijlocas al Stiintei.


Zeno Bundea a precizat ca are unele oferte din tara si din strainatate, pe care le va analiza in perioada urmatoare. Fostul jucator al alb-albastrilor a spus ca viseaza ca, peste citiva ani, Universitatea sa cistige campionatul. „Visul meu este ca peste citiva ani sa stau in fata televizorului si sa vad Craiova campioana. Deocamdata, Craiova trebuie sa cumpere neaparat loc in Divizia A. In caz contrar, nu ii dau nici o sansa ca in urmatorii doi-trei ani sa revina pe prima scena, deoarece fotbalul din Divizia B este foarte aspru si foarte greu“, a precizat Bundea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU