34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am ramas sa platesc eu pentru altii“

„Am ramas sa platesc eu pentru altii“

– Marius, nu ai dat curs ofertei patronului de a parasi echipa. Esti hotarit sa ramii pina la sfirsit?


– Eu vreau sa ramin, mai am un an si jumatate de contract cu Universitatea si vreau sa joc si ultimele doua meciuri din acest campionat. Sa vedem totusi daca ne mai stringem 11 jucatori ca sa intram pe teren. Eu sint craiovean si nu mi-as mai dori sa joc la alta echipa decit daca nu am incotro.


– Si alti jucatori sint din Craiova si au plecat totusi. Ce zici de situatia in care s-a ajuns?


– Pai, eu am ramas ca sa platesc pentru altii. Ma injura lumea la stadion, de parca eu as fi tradat echipa. Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o sa ajungem intr-o situatie asa de urita.


– Ai avut un conflict cu tribuna la meciul cu Apulum, le-ai aratat spatele…


– Au fost citeva persoane care m-au injurat de la inceput si le-am raspuns si eu. Asa se intimpla cind este intrarea libera, vin la stadion si persoane care nu au nici o treaba cu fotbalul, ca sa citeasca ziarul sau injure pe cine au chef. Pentru suporterii adevarati ai echipei am insa un mare respect, si chiar daca m-ar fi apostrofat, nu as fi ripostat, pentru ca ii inteleg ca sufera foarte mult.


– Tot legat de partida cu Apulum, au fost voci, inclusiv a fostului antrenor, Marian Bondrea, care au spus ca nu s-ar fi jucat tocmai corect…


– Nu cred ca a fost ceva in neregula, poate doar situatia in care ne-am aflat noi, fara atitia jucatori de baza. Poate oficialii de la Apulum i-au multumit pur si simplu din spirit de fair-play, asa cum m-as duce eu dupa meci la arbitru si i-as multumi. Nu este o dovada de blat faptul ca respectivele persoane din conducerea lui Apulum i-au multumit antrenorului nostru dupa meci.


– A demisionat si Marian Bondrea. Te-ai obisnuit cu aceste schimbari de antrenori?


– La noi ar fi fost anormal sa nu se schimbe antrenorul o data la citeva etape. In situatia in care sintem, a fost o demisie fireasca. De fapt, nici nu mai stiu citi antrenori am avut anul acesta, sapte, opt…


– Ti-e frica de un scor rusinos in „Groapa“?


– Nu cred ca dinamovistii pot sa ne dea chiar asa multe goluri. Oricum, ca luam 3-0 sau 5-0 este la fel de rusinos. Noi ne ducem sa jucam si sper sa iesim onorabil, chiar daca nu stim inca daca ne stringem sa facem o echipa.


– Te-ai gindit ce vei face dupa terminarea campionatului, ti-ai gasit alt angajament?


– Inca nu mi-am gasit, dar o sa incep sa caut, pentru ca, daca stau acasa, nu-mi da nimeni bani sa traiesc. Daca nu voi putea la Universitatea, trebuie sa muncesc in alta parte, indiferent daca va fi in tara sau in strainatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS